Arama sonuçları: *

• Users: Velfi
  • Order by date
  1. V

RX 5600XT OC başarılı olmadı

O.C. ile maksimum 1760-1780 gibi değerlere çıkıyor zaten. Daha fazla zorlamanıza gerek yok yani. Arkadaşlar anlatamadım kendimi galiba gpu frekansında oc öncesi ve sonrası hiçbir fark olmadı. Aynı değere ayarladığım vram freakansıda ise oldu.
  2. V

Evet zaten oc yi oradan yaptım
  3. V

1 haftadır kazım yaptığım RX 5600 XT'li PC de değerleri az bulduğum için OC yaptım. GPU frekansını 1820, voltajı 900, VRAM frekansını ise 1824'e çıkardım sıcaklıkta hiçbir problem yok. Fakat adrenalin ve Afterburner'de baktığımda VRAM OC lediğim gibi 1824 olmuş ama GPU frekansı ayarlarda 1820...
  4. V

İşlemcimin sıcaklık derecesi nasıl

Gayet güzel hiçibir sıkıntı yok
  5. V

Laptop ta siyah ekran hatası

Merhaba arkadaşlar çok yakın bir arkadaşım laptop unda bir sorun olduğunu söyledi ve durumu kısaca şu cümlelerle anlattı sizden ricam sorunu nasıl çözebileceğimi söyleyebilirmisiniz. Attığı mesaj: Laptoptayken telefonum klavyeye düştü zarar vermedi ama bi tuş kombinasyonuna bastı ekranım...
  6. V

Uzun yıllar yavaşlamayacak sadece günlük işlerde kullanılcaka laptop önerisi

Merhabalar bilgisayarım bozulduğu için laptop almaya karar verdim. Masaüstüyü direk kafamdan sildim çünkü sürekli yanımda taşımam gerekiyor. Bilgisayarın kullanım amacı gündelik işleri yapmak office programlarını kullanmak ve televizyona bağlayıp netflix seyretmek yani bilgisayarda oyun...
  7. V

5000 tl civarında IdeaPad S145 den daha iyi bir laptop varmıdır?

Önerilerinize güvenerek IdeaPad S145-15API almaya kara verdim 512 gb ssd si r7 3700u su ve 8 gb ram i var bu fiyata bundan daha iyi öernerbileceğiniz bişey varmıdır?
  8. V

İçinde windows olan orta seviye oyun oynanmicak laptop önerisi

Nminmi ilk önerdiğinden daha iyi bişey varmı o fiyata veya azıcık daha pahalıya
  9. V

İçinde windows olan orta seviye oyun oynanmicak laptop önerisi

Merhaba arkadaşlar bir laptop alacağım dayıma parası benden çıkmayacak ama laptop u ben seçeceğim kullanıcak kişi oyun oynamicak oyniyacağı oynlar windowsun varsayılan kart oyunları. 500 GB ve üstü olsa daha iyi olur ama fiyat çok oynuyor ise 256 gb da olabilir.Bilgisayar günlük işler word de...
  10. V

MSI GG Core Frozr S vs 2 fanlı Rampage Wind Chill 420

Merhaba arkadaşlar. Başlıkta yazdığım iki soğutucudan birini alacağım ama hangisinin daha iyi performans vereceğini bilmiyorum sizce hangisini almalıyım nedeniyle birlikte yazarsanız çok sevinirim. Aslında MSI alıp geçecektim fakat Rampage'nin iki fanlı olması kafamı karıştırdı bir de...
  11. V

Güç kaynağımın anlık olarak kaç W çektiğini nasıl görebilirim

Başlıkta da yazdığım üzere psu mun ne kadar güç harcadığını,anlık olarak ne kadar elektrik çektiğni nasıl öğrenebilirm?
  12. V

Minimum bitçe ile 600-650 W 80 + Psu önerisi

Sistemime yetecek bir psu arayışındayım sizden ricam bana gelecekte bozuldu kompansatörü çatladı yana yattı çamura battı şeklin de arıza çıkarmayacak bir psu önermeniz dir. Sistem özellikleri i7-4790. RX5600 XT. ASUS H81M-K. Kingston 8 GB 1600MHz. 1TB HDD. 480 GB SSD.
  13. V

PSU m bilgisayarıma yetiyormu

Haklısın biraz set çıktım afedersin 1595417854 Herkese yazdığı bilgilerden dolayı teşekkürler.
  14. V

Bu ssd alınır mı??

tabii ki alınır değerleri iyi görünüyor
  15. V

Yazını okurken gözlerim yaşardı bi ara kendimi hatta hayatımı sorguladım.Bu güzel bilgilendirici mesajın için Allah rağzı olsun hakkını helal et ben ettim sen etme. Paylaştığın SSD bilgisi sayesinde hayatımda yeni bir pencere açıldı çok bilgilendim. Bunu dememi mi bekliyordun? Asıl böyle boş bir...
  16. V

Gençler bu bilgisayar güzelmi

Link e tıklayınca tek bir bilgisayar göstermiyor 20 tane gösteriyor
  17. V

steam cüzdan kodu

Ne alaka ban dan kastın VAC ise asla ama asla kalkmaz
  18. V

VGA ile 2. Monitör Kullanılır mı?

Kullanılır diye billiyorum
  19. V

neden? 1595413564 Bilgisayarın kaç W çektiğini nasıl öğrenebilirim?
  20. V

Cevap vermiş olmak için bir şey yazma ben ne soruyorum sen ne söylüyorsun sadece görüntü kirliliğsin
Top Bottom