Neler Yeni

PSU m bilgisayarıma yetiyormu

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
Cevap vermiş olmak için bir şey yazma ben ne soruyorum sen ne söylüyorsun sadece görüntü kirliliğsin
Amacın ne?
Yardımcı olmak istiyorum.
Belki bilmiyorsunuz diye yazdım ve cevap verme gibi bir amacım yok.
Sadece bilgin yoksa bilgilendirmek istedim ve senin böyle bir insan olduğun belli oldu.
Sizin gibi insanlara hiçbir şey demeyeceksin de neyse.

Velfi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Veyfi Kaymak
Amacın ne?
Yardımcı olmak istiyorum.
Belki bilmiyorsunuz diye yazdım ve cevap verme gibi bir amacım yok.
Sadece bilgin yoksa bilgilendirmek istedim ve senin böyle bir insan olduğun belli oldu.
Sizin gibi insanlara hiçbir şey demeyeceksin de neyse.

Yazını okurken gözlerim yaşardı bi ara kendimi hatta hayatımı sorguladım.Bu güzel bilgilendirici mesajın için Allah rağzı olsun hakkını helal et ben ettim sen etme. Paylaştığın SSD bilgisi sayesinde hayatımda yeni bir pencere açıldı çok bilgilendim. Bunu dememi mi bekliyordun? Asıl böyle boş bir mesaj için hayatından zaman harcayarak kendinin ne kadar boş bir insan olduğunu gösterdin. Boş hayatın da iyi günler dilerim yardımsever arkadaş.

AprnHaci

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Alperen Demirezen
Yazını okurken gözlerim yaşardı bi ara kendimi hatta hayatımı sorguladım.Bu güzel bilgilendirici mesajın için Allah rağzı olsun hakkını helal et ben ettim sen etme. Paylaştığın SSD bilgisi sayesinde hayatımda yeni bir pencere açıldı çok bilgilendim. Bunu dememi mi bekliyordun? Asıl böyle boş bir mesaj için hayatından zaman harcayarak kendinin ne kadar boş bir insan olduğunu gösterdin. Boş hayatın da iyi günler dilerim yardımsever arkadaş.
Ssd kronik sorunlu demesinin neresi boş !?!?!??!?! Afedersinde sen her zaman dolu yap !

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
Dostum?
Bilmiyorsundur belki diye söylemek istedim.
Neden bu kadar agresifleştin?
Gerçekten anlamıyorum bu insanları ya.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Sistemin ortalama ollarak 350-400w güç tüketiyor.
Ama güç kaynağın aktif olarak 500w vermiyordur
Biraz daha düşüğü bile olsa PSU sana yeterli gelir
Sorun gözükmüyor
Haftaya da patlar. Bir PSU asla %85 yük üstünde çalışmaması lazım.

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
Arkadaşlar merhaba
Son zamanlar da sistemime birkaç yükseltme yaptım bunlar doğrultusunda bilgisayarımda herhangi bir donma kasma kapanma ve ya mavi ekran gibi hatalar almadım ama PSU mun bilgisayara yetip yetmediğinden emin değilim bunu nasıl öğrenebilirim?
cpu i7-4790
gpu rx5600xt
ram kingston 8gb 1600mhz
disk 1tb toshiba - 480 gb James Donkey
PSU DARK 500W
dostum alınma ama sitemin hiç uyumlu olmamış ssd si kötü i7 seçilmiş rami mhz değeri çok düşük psu su kalitesiz
sorunun cevabı : psun sisteme yeter

Velfi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Veyfi Kaymak
Dostum?
Bilmiyorsundur belki diye söylemek istedim.
Neden bu kadar agresifleştin?
Gerçekten anlamıyorum bu insanları ya.

Haklısın biraz set çıktım afedersin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Herkese yazdığı bilgilerden dolayı teşekkürler.

Top Bottom