Arama sonuçları: *

1. M

Windows 10 Yeniden Başlatma İptal Etme

Geçen gün PC'yi kapat yerine yanlışlıkla yeniden başlata bastım. Hal böyle olunca baya bir zaman kaybı oluyor. PC kendini yeniden başlatmadan bunu nasıl iptal ederim?
  2. M

Kasa fanları kontrol etme

şu tarz kablolar siyah da olabilir
  3. M

işlemci ve GPU güç tüketimi

Teşekkür ederim dostum :)
  4. M

Kasa fanları kontrol etme

Fanlar molex kablo ile psu ya bağlıysa kontrol edemezsin ama anakartının veya kumandanın bağlı olduğu kontrol ünitesine bağlarsan kontrol edebilirsin. Eğer anakarta bağlarsan bios'a girip kontrol etmelisin. Düzenleme notu: Fanlar molex kabloya sahip olabilir o zaman yapacak bir şey yok :(
  5. M

işlemci ve GPU güç tüketimi

Ryzen 7 3700x ve rtx 2060 gaming z modelini kullanıyorum Power Supply'ım 700w sizce yeterli midir? PSU: https://www.hepsiburada.com/thermaltake-smart-700w-80-12cm-rgb-led-fanli-psu-ps-spr-0700nhsawe-1-p-HBV000009DRPI
  6. M

Asus TUF x570-plus wifi bios güncellemesi

Merhabalar ben başlığa yazdığım anakartın bios güncellemesini yapmak istiyorum. Şu anki bios Nisan sürümü ve bu sabah bilgisayarım Windows'u boot etmekte baya zorlandı. En son çıkan güncelleme sorunlu mudur değil midir bilmiyorum acaba güncellersem ve sorun çıkarsa bu işlemi geri alabilir miyim...
  7. M

Dragon Center RGB kontrolü

Uygulamayı silip yükledim ve çözüldü :/
  8. M

Dragon Center RGB kontrolü

Merhabalar az önce gelen bir güncellemeyi dragon center için yaptım ancak sonra ramlarimin rgb kontrolünü aldı ve ramlerimi istediğim gibi kontrol edemiyorum bu sorunu nasıl çözeceğim
  9. M

MSI Cooler Boost Zararlı Mıdır?

Teşekkür ederim kasamın havalandırması gayet iyi ihtiyacım yok sanırım.
  10. M

Sistem Isınınca Tiz Bir Ses Gelmesi

Teşekkürler 🙂
  11. M

Peki ekran kartına zararı var mıdır
  12. M

Benden aynen böyle bir ses geliyor bu nedir?
  13. M

MSI Cooler Boost Zararlı Mıdır?

Ben MSI cooler boost'u bu gün keşfettim ve cooler boost tuşuna bastığımda fanlar 30 saniye %100 de çalıştı ve cooler boost tuşu 5 dakika boyunca pasif kaldı bu cooler boost'un fanlara bir zararı var mıdır?
  14. M

Pc topladım şimdi ne yapmam gerekiyor?

Hayır yapmasan da olur sıfırlama işlemini.
  15. M

isi dosyasını usbnin içine rufus ile yaktıktan sonra gidip KENDİ bilgisayarına format atacaksın. 1595424530 1:50 Şu an oynatılıyor Daha sonra izle Daha sonra izle Sıraya ekle...
  16. M

Eğer biraz daha anlaşılır bir dille yazarsan yardım edebilme ihtimalim var
  17. M

Yardım Görüntü yok

Ram seçimin yanlış olabilir, tabii yine bir bilene danış bence
  18. M

Pil tasarrufu ne işe yarar?

Mail almayı falan kapatıyor ben şahsen oldukça kullanıyorum mailleri elle yenileyebilirisin ama mail bildirimi senin için önemli ise açma bence.
  19. M

Yardım Thermaltake PS-SPR-0700NHSAWE-1 power supply pin dizilimi

Bu psu nun linki pin çıkışları bu anakart ile uyumlu mu bilemedim yardımcı olacak biri varsa sevinirim. PSU: https://www.hepsiburada.com/thermaltake-smart-700w-80-12cm-rgb-led-fanli-psu-ps-spr-0700nhsawe-1-pm-HB000009DRPH Anakart:https: //www.akakce.com/siparis/?p=749315779&ref=akakce&v=1.94.6&z=134
Top Bottom