İbrahim Özel
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 13
Ekran kartı arızalı olabilir. Ekran kartını söküp çalıştırır mısın? Bip sesi yine gelecek mi? Ona bakalım.
Ekran kartı arızalı olabilir. Ekran kartını söküp çalıştırır mısın? Bip sesi yine gelecek mi? Ona bakalım.
Aynen ramlerde de arıza olabilir. Ramleri tek tek farklı slotlarda dene. Bir rami önce slotlarda tek tek dene daha sonra diğer rami dene. 2 rami aynı anda takma. Bu işlemleri yaparken gücü kes.İlk olarak poweri kapat güç tuşuna 10 saniye basılı tut ardından ramleri çıkart uçlarını yumuşak silgi ile hafif bir şekilde silin ardından bios pilini çıkartın 1 dakika bekleyip takın eğer olmazsa yazın
Aynen ramlerde de arıza olabilir. Ramleri tek tek farklı slotlarda dene. Bir rami önce slotlarda tek tek dene daha sonra diğer rami dene. 2 rami aynı anda takma. Bu işlemleri yaparken gücü kes.
Aynen ramlerde de arıza olabilir. Ramleri tek tek farklı slotlarda dene. Bir rami önce slotlarda tek tek dene daha sonra diğer rami dene. 2 rami aynı anda takma. Bu işlemleri yaparken gücü kes.
Valla dostum donanımsal arıza var gibi. Sistemi tek bir yerden aldıysan komple yolla. Tek tek farklı yerlerden aldıysan bütün parçaları servise gönder.
Kabloyu ekran kartına bağlıyorsun değil mi? Başka görüntü kablosu ile dene.Delirmek üzereyim ya [emoji23][emoji23] klavyeye güç desek geliyor bütün fanlar dönüyor buzzerdan garip sesler çıkmıyor ama görüntü yok
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben de aynı problemi yaşamıştım.BİOS pilini sökerek açtım ve sorun düzeldi.Siz de bios pilini sökerek açmayı deneyebilirsiniz