Neler Yeni

Yardım Görüntü yok

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Ekran kartı arızalı olabilir. Ekran kartını söküp çalıştırır mısın? Bip sesi yine gelecek mi? Ona bakalım.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
İlk olarak poweri kapat güç tuşuna 10 saniye basılı tut ardından ramleri çıkart uçlarını yumuşak silgi ile hafif bir şekilde silin ardından bios pilini çıkartın 1 dakika bekleyip takın eğer olmazsa yazın

FuNN07

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
FuNN07
Ekran kartı arızalı olabilir. Ekran kartını söküp çalıştırır mısın? Bip sesi yine gelecek mi? Ona bakalım.

Kartı çıkardım 5-6 saniye sonra küçük bi dıt etti sonra ekran kartı takılı değil diye bağırırcasına dıııt dıt dıt dııııt yaptı [emoji23]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
İlk olarak poweri kapat güç tuşuna 10 saniye basılı tut ardından ramleri çıkart uçlarını yumuşak silgi ile hafif bir şekilde silin ardından bios pilini çıkartın 1 dakika bekleyip takın eğer olmazsa yazın
Aynen ramlerde de arıza olabilir. Ramleri tek tek farklı slotlarda dene. Bir rami önce slotlarda tek tek dene daha sonra diğer rami dene. 2 rami aynı anda takma. Bu işlemleri yaparken gücü kes.

FuNN07

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
FuNN07
Aynen ramlerde de arıza olabilir. Ramleri tek tek farklı slotlarda dene. Bir rami önce slotlarda tek tek dene daha sonra diğer rami dene. 2 rami aynı anda takma. Bu işlemleri yaparken gücü kes.

Dediklerini yaptım 1 uzun 2 kısa bip yani ekran kartı DIP switch hatası oldu fakat önceki açışlarımda böyle ötmüyordu buzzer

FuNN07

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
FuNN07

Ekran kartını çıkartıp taktım buzzer 4-5 saniye bir kere kısa öttü bir daha ötmedi

FuNN07

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
FuNN07

Ekran kartı fanları dahil tüm fanlar dönüyor ışıklar yanıyor klavyeye güç geliyor bir kısa dit sesi geliyor ekran kartı fanları duruyor fakat görüntş yok:(

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Valla dostum donanımsal arıza var gibi. Sistemi tek bir yerden aldıysan komple yolla. Tek tek farklı yerlerden aldıysan bütün parçaları servise gönder.

Marda001

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mehmet Ar
Ram seçimin yanlış olabilir, tabii yine bir bilene danış bence

FuNN07

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
FuNN07
Valla dostum donanımsal arıza var gibi. Sistemi tek bir yerden aldıysan komple yolla. Tek tek farklı yerlerden aldıysan bütün parçaları servise gönder.

Delirmek üzereyim ya [emoji23][emoji23] klavyeye güç desek geliyor bütün fanlar dönüyor buzzerdan garip sesler çıkmıyor ama görüntü yok :(

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Delirmek üzereyim ya [emoji23][emoji23] klavyeye güç desek geliyor bütün fanlar dönüyor buzzerdan garip sesler çıkmıyor ama görüntü yok :(

Kabloyu ekran kartına bağlıyorsun değil mi? Başka görüntü kablosu ile dene.

FuNN07

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
FuNN07
Ben de aynı problemi yaşamıştım.BİOS pilini sökerek açtım ve sorun düzeldi.Siz de bios pilini sökerek açmayı deneyebilirsiniz

Bu işlemi nasıl yapmam gerek söyleyebilir misin tekrardan

Top Bottom