Arama sonuçları: *

1. C

Xigmatek İstanbul kasam ısınıyor

1595539683 Denicem bakalım düzelmezse başka alternatif bakacz
  2. C

Full de oynamistim acayip isinmisti hemen çıktım oyundan 270 lerde FPS almıştım neden adam gibi soğutucu koymuyorlar ki sanki 1595535987 Tamam öylede deneyip 3800e sabitleyip bakarım ama pek sanmıyorum degisicegini kasanın önüne çakmak yakıyorum alevler hiç kıpırdamıyor
  3. C

Ekran kartım ısınmıyor sadece işlemci 80 90 arası oluyor. csGo da biraz oynadıktan sonra anlık donmalar takılmalar oluyor bide 1 saniye felan. Stok fanı değiştirip kasayı delecez artık geride almıyorlar zaten. Xigmatek İstanbul kasa almayın pişman olmayın 1595535244 İşlemci 80 90 arası ekran...
  4. C

Xigmatek İstanbul kasa 650w 1595534100 Nasıl bişey yapabilirim buna daha masraf yapmak istemiyorum enayi gibi hissediyorum kendimi
  5. C

Ryzen5 3600x, msi radeon rx5700xt ekran kartı, Asus b550m plus anakart, 1tb Samsung SSD, 16gb balistik ram, 24.5 Asus 280hz monitör
  6. C

Arkadaslar 1 hafta önce vatan bilgisayardan 14.5 bin TL ye PC topladım. fakat sistem fazla ısınıyor CSGO da orta ayarlarda oynamama rağmen.kasa ön taraftan pek hava almıyor.kasa değişimi talebinde bulundum arıza olmadan değişim yapamayacaklarını söylüyorlar.İşlemci soğutucusunu değiştirsem...
Top Bottom