Xigmatek İstanbul kasam ısınıyor

Ekran kartım ısınmıyor sadece işlemci 80 90 arası oluyor. csGo da biraz oynadıktan sonra anlık donmalar takılmalar oluyor bide 1 saniye felan. Stok fanı değiştirip kasayı delecez artık geride almıyorlar zaten. Xigmatek İstanbul kasa almayın pişman olmayın
Kasa ile alakası yok Ryzen 5 3600 bende de var Bios'dan Core Performance Boost özelliğini kapattım ve ısınma sorunu çözüldü.
O işlemciye stok fan yetmiyor ve benim kasam da müthiş yani MB511 RGB.
Kasan kötü değil.
Takılma sorunu ise CS:GO veya AMD sürücüsünden kaynaklanıyor maalesef :(.
Bende de takılıyor benim ekran kartım da RX 5600XT.
Dediğim gibi Bios'dan Core Performance Boost özelliğini kapat.

Sıcaklık ne? Birde oyunu fule çekip oynar mısın? Ayrıca o işlemciye stock fan ne kadar yeterli tartışılır.Kasa da pek hava almıyor.
Full de oynamistim acayip isinmisti hemen çıktım oyundan 270 lerde FPS almıştım neden adam gibi soğutucu koymuyorlar ki sanki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kasa ile alakası yok Ryzen 5 3600 bende de var Bios'dan Core Performance Boost özelliğini kapattım ve ısınma sorunu çözüldü.
O işlemciye stok fan yetmiyor ve benim kasam da müthiş yani MB511 RGB.
Kasan kötü değil.
Takılma sorunu ise CS:GO veya AMD sürücüsünden kaynaklanıyor maalesef :(.
Bende de takılıyor benim ekran kartım da RX 5600XT.
Dediğim gibi Bios'dan Core Performance Boost özelliğini kapat.
Tamam öylede deneyip 3800e sabitleyip bakarım ama pek sanmıyorum degisicegini kasanın önüne çakmak yakıyorum alevler hiç kıpırdamıyor

Full de oynamistim acayip isinmisti hemen çıktım oyundan 270 lerde FPS almıştım neden adam gibi soğutucu koymuyorlar ki sanki

Tamam öylede deneyip 3800e sabitleyip bakarım ama pek sanmıyorum degisicegini kasanın önüne çakmak yakıyorum alevler hiç kıpırdamıyor
Direkt Core Performance Boost'u kapat.
Kasanın önüne hava atmıyor ki önünden hava alıyor üstten ve arkadan atıyor.

Güzel bir soğutucu alman iyi olur.
t6 ultra güzel olabiilir

Güzel bir soğutucu alman iyi olur.
t6 ultra güzel olabiilir
[/QUOT evet n11de 189 TL guzel. amdnin Stok fanı ne olacak başka yere takabilirmiyim acaba

Direkt Core Performance Boost'u kapat.
Kasanın önüne hava atmıyor ki önünden hava alıyor üstten ve arkadan atıyor.
Denicem bakalım düzelmezse başka alternatif bakacz

Ekran kartım ısınmıyor sadece işlemci 80 90 arası oluyor. csGo da biraz oynadıktan sonra anlık donmalar takılmalar oluyor bide 1 saniye felan. Stok fanı değiştirip kasayı delecez artık geride almıyorlar zaten. Xigmatek İstanbul kasa almayın pişman olmayın

İşlemci 80 90 arası ekran kartı 60 70 arası. msi Radeon rx 5700xt
kasa ile alakalı değil git güzel bir soğutucu al işlemcine
önerim T6 ultra

Kasanın yan paneli açık oyna bir de, görürüz kasadan mı değil mi. Bence net kasa. @Arda54_TR Soğutucu önermiş ama kasanın önünü çıkartsanız yeterli olur gibi. Delik açmayın garantisi olan şeye.

Kasanın yan paneli açık oyna bir de, görürüz kasadan mı değil mi. Bence net kasa. @Arda54_TR Soğutucu önermiş ama kasanın önünü çıkartsanız yeterli olur gibi. Delik açmayın garantisi olan şeye.
ekran kartı ısınmıyor ise kasa ile alakalı değildir ve kullandığı işlemciye stok fan yetersiz kalır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,062
Üyeler
192,603
Son üye
xkraltrx82
Geri