Arama sonuçları: *

1. E

Xiaomi Telefonum hakkında sorum

merhaba samsung j7prime kullanıyordum ana ekranda parmağım ile aşağıdan üste kaydırınca bütün uygulamalarımı içeren bir menü tarzı bir yer çıkıyordu ama xiaomide yukarı kayrıdırınca çıkmıyor j7prime telefonumdaki gibi yapabiliyor muyuz
  2. E

OYUN İÇİN KOLTUK ÖNERİSİ

Sadece şu 2 özellik olmak zorunda Kollarının yukarı aşağıya inme özelliği boyunun yukarı aşağıya inme özelliği bütçe önemli değil ama tabikide fp olursa iyi olur
  3. E

itopya ya güvenebilirmiyim yeni sistem alcam da

güvenilir ama nasıl desem bilemedim hani malı aldın bitti gitti olayı var ya aldıktan sonra sorun çıkarsa uğraşırsın telefonlarına cevap vermezler falan filan...
  4. E

p2xt bir kaç özelleştirme ile alınır mı ve kafama takılan sorular

aralarında 30 40 lira fark oluyor zaten teşekkür ederim 3500x tercih edeceğim
  5. E

sandisk ssd alınır mı

burada sandisk için 120 ve 240gblik modelleri kast edilmiş ama beni alacağım 480gb lik model onun içinde geçerlimidir sorun?
  6. E

teknoking veya da-2 sistem

cevap belli rtx teknolojisinden yararlanmak istiyorsan tekno istemiyorsan da
  7. E

peki 3300x mi 3500x mi almalıyım testlerde 3300 bi tık daha önde ama render falan da alıyorum
  8. E

sandisk ssd alınır mı

sorum belli sandisk plus ssd alınır mı kronik sorunlu diyenler var Sandisk SSD Plus 480GB 535-445 MB/s SSD - SDSSDA-480G-G26 alacağım model bu
  9. E

Öncelikle linkimizi önden verelim;https://www.teknobiyotik.com/teknobiyotik-p2xt-oyuncu-bilgisayari.html bu bilgisayarı almayı düşünüyorum sorum alınır mı ama bir kaç özelleştirme yapacağım bütçesi beni biraz zorluyor şuan ki fiyatı 5740 ekran kartını 5600xt'den 1660 süpere düşürmeyi...
  10. E

Geil zenith r3 high performance 512gb ssd alınır mı

rez bende merak ediyom bütün hazır sistemlere o ssdyi koyuyolar teknobiyotikde
  11. E

Teknobiyotik kampanyalı sistemi normalden daha pahalı

bunun güvenilirlikle bir alakası yok ki...
  12. E

amd r5 2600 mü , amd r5 1600 af mi

2600 daha iyi ama fiyat farkı biraz uçuk performans farkına göre
  13. E

3 3300x? 5 3500x? hangisini almalıyım

arkadaşlarım maalesef upgrade yapamıyorum evet 3600 süper 6c12t ama bütçe zorluyor :/
  14. E

5000tl ye pc önerisi

bir kaç gün araştırma yaptım bulabildiğim en mantıklısı bu sizce daha uyguna var mı ekran kartını 1660supere çekince fiyatı 5.130 oluyor özellikleri: 5 3500x b450m 3000mhz 8+8 galax 1660super 480ssd sandisk dark diamond pro mesh kasa 500w high power psu değiştirmem gereken herhangi bir parça...
  15. E

3 3300x? 5 3500x? hangisini almalıyım

ekran kartım 1660super hangi işlemciyi tercih etmeliyim 3 3300x biraz daha ucuz 5 3500x e göre amacım oyun oynamak ara sıra render alıp kurgu programlarıyla uğraşıyorum camtasia 9 vegas vs vs
Geri