Xiaomi Telefonum hakkında sorum

efe12345

80+
Reaksiyon skoru
3
merhaba samsung j7prime kullanıyordum ana ekranda parmağım ile aşağıdan üste kaydırınca bütün uygulamalarımı içeren bir menü tarzı bir yer çıkıyordu ama xiaomide yukarı kayrıdırınca çıkmıyor j7prime telefonumdaki gibi yapabiliyor muyuz

merhaba samsung j7prime kullanıyordum ana ekranda parmağım ile aşağıdan üste kaydırınca bütün uygulamalarımı içeren bir menü tarzı bir yer çıkıyordu ama xiaomide yukarı kayrıdırınca çıkmıyor j7prime telefonumdaki gibi yapabiliyor muyuz
Redmi note 8 kullaniyorum herhangi bir menü yok iki sayfada bütün uygulamalar var.

Nova launcher en güzel çözüm Xiaomi kullanıcısı olarak rica etmemiz lazım bence Xiaomiden menü gelsin şu telefonlara

Redmi note 9 pro kullanıcısıyım ayarları kurcalarken fark ettim istersek menü ekleyebiliyoruz ayarlardan yani telefon menülü hale geliyor redmi note 9 pro da böyle en azından.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,137
Üyeler
190,867
Son üye
yiğit_dvs
Geri