Arama sonuçları: *

1. YigitIsTaken

Oyun oynarken donma takılma stutter

Yokmu çözümünü bilen
  2. YigitIsTaken

Denedim düzelmedi ama galiba sorun monitörde başka bir monitör deniyorum şu anda hıç sıkıntı yok 1739320320 aohsvbdbjabdvasjdvn sadece Rust oynuyorum rust da CPU based bi oyun 1440x1080 low grafiklerde oynuyorum o yüzden ihtiyacım yok
  3. YigitIsTaken

Bilgisayarımdan çıkan garip ses.

bilgisayarındaki fanları tek tek parmağanla nazikçe durdurup hangi fandan geldiğini öğrenebilirsin.
  4. YigitIsTaken

Merhaba, uzun bi süredir sadece rust oynuyorum eski bilgisayarımı kasım ayında upgrade ettikden yaklaşık 1-2 hafta sonra bilgisayarımda oyun oynarken arka plandaki uygulamalarda scroll ile kaydırırken takılmalar, bozulmalar ve donmalar yaşamaya başladım. Bilgisayarıma format attım, tüm...
  5. YigitIsTaken

hyperx cloud 3 wireless kablolu bağlanmıyor

Kutudan çıkan TYPE-C yi pc ye bağladığında otomatik olarak Görüp güncellemesi gerek bende öyle oldu
  6. YigitIsTaken

Steam Türkiye çöktü mü?

Bu şekilde bekliyorum.... 1689718568 Yeniden başlata basınca açıldı
  7. YigitIsTaken

Ramlerime O.C yapmak istiyorum

Peki 3333 cl 15 gibi bir değere ulaşabilir miyim alt gecikmeleri nasıl düzenlemeliyim? 1687964999 Neden yapamayayım?
  8. YigitIsTaken

Evet internetten benzer çipler için açılan konuları inceledim, iyi bayramlar. 1687958450 Yokmu yardımcı olabilecek?
  9. YigitIsTaken

Uzun bi süredir ramlerime O.C. yapmak istiyorum modeli XPG Gammix D30 2x8 3200 cl16 hedef değerim 3600 cl14 yardımcı olabilecek varmı?
  10. YigitIsTaken

Öneri 5000 TL bütçeye kadar monitör önerir misiniz?

Cihaz elime ulaştı gayet sade ve şık bi tasarımı var, ips Glow çok az var onun dışında beklediğim gibi gayet güzel.
  11. YigitIsTaken

Ekran kartı darboğaz

Darboğaz yaşıyor olabilirsiniz MSİ Afterburner programından sıcaklıklara ve GPU kullanımına bakarsan sorunu daha net anlayabiliriz.
  12. YigitIsTaken

Öneri 5000 TL bütçeye kadar monitör önerir misiniz?

Ben kendim için biraz önce aşağıdaki monitörü sipariş verdim,bence fiyatına göre iyi bir monitör. TR de incelemesi yok Eğer ingilizce biliyorsan youtubeden videoları inceleyebilirsin...
  13. YigitIsTaken

Dell S2522HG vs Samsung Odyssey G4

Almadım :)
  14. YigitIsTaken

Razer blackshark v2 pro wirelles sorunu

Bluetooth ilemi bağlısın?
  15. YigitIsTaken

Öneri RAZER Deathadder V2 Pro

6 Aydır kullanıyorum sorununu görmedim, sadece malzeme kalitesi olarak sıkınca plastiğinden çat çut sesler gelebiliyor.
  16. YigitIsTaken

ping sorunu olmadan multiplayer minecraft nasıl oynanır ?

İnternetine bağlı bende 8 mbps Upload var, benim ping 1 arkadaşımda 12 oluyor.
  17. YigitIsTaken

ping sorunu olmadan multiplayer minecraft nasıl oynanır ?

Ben bu işi biraz kendi çabam birazda aşağıdaki videolardan çözdüm sende deneyebilirsin...
  18. YigitIsTaken

valorantta hiçbir şekilde rank atlayamıyorum

Ben şu anda elmas 1 im, zamanında bende demirdim düzenli oynadıkça rank atlayacaksınız merak etmeyin.
  19. YigitIsTaken

COMNET davet kodu arıyorum

@Gri Caner Kodunu kullandım haberin olsun.
Top Bottom