Ramlerime O.C yapmak istiyorum

YigitIsTaken

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
164
Uzun bi süredir ramlerime O.C. yapmak istiyorum modeli XPG Gammix D30 2x8 3200 cl16

hedef değerim 3600 cl14 yardımcı olabilecek varmı?

1687906200313.png

Uzun bi süredir ramlerime O.C. yapmak istiyorum modeli XPG Gammix D30 2x8 3200 cl16

hedef değerim 3600 cl14 yardımcı olabilecek varmı?

Alıntıyı görüntüle
ikisi de micron e mi çıktı çiplerin? Baya şanslıymışsın.
Kardeşim bildiğim kadarıyla bu chip D9ZFW olarak micron e-die chipinin en kötü chiplerinden biri, ben pek O.C potansiyeli yok diye biliyorum ufak tefek bişeyler belki olur ama, internette benzer Ram için ve bu Chip için bazı konular açılmıştı araştırmanı öneririm. İyi bayramlar dilerim.

Kardeşim bildiğim kadarıyla bu chip D9ZFW olarak micron e-die chipinin en kötü chiplerinden biri, ben pek O.C potansiyeli yok diye biliyorum ufak tefek bişeyler belki olur ama, internette benzer Ram için ve bu Chip için bazı konular açılmıştı araştırmanı öneririm. İyi bayramlar dilerim.
Evet internetten benzer çipler için açılan konuları inceledim, iyi bayramlar.
Post automatically merged:

Yokmu yardımcı olabilecek?

Low bin e-die bu. Ballistixlerdeki micron e gibi oc yapamazsın. Max cl16 3600 çalıştırabilirsin o da kötü subtiminglerle. 1.43-47v aralığında deneyebilirsiniz timingleri.
Peki 3333 cl 15 gibi bir değere ulaşabilir miyim

alt gecikmeleri nasıl düzenlemeliyim?

3200mhz cl16 yı mhz arttırarak nasıl cl14 yapacaksın
Neden yapamayayım?

Peki 3333 cl 15 gibi bir değere ulaşabilir miyim

alt gecikmeleri nasıl düzenlemeliyim?

Neden yapamayayım?
anakartın ve ramlerin çok iyi olması lazım soğutma ve kalite anlamında. mhz arttıkça cl değeri yükselir ama sen hem mhz arttırma hemde gecikme düşürme peşindesin. ramlerin yanar ona göre

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,481
Üyeler
191,114
Son üye
Maxdede78
Geri