Arama sonuçları: *

1. S

Merhabalar bu hatayı nasıl düzeltebilirim

Selamlar ben bir web sitesi tasarlamaya çalışıyorum fakat resimlerde görmüş olduğunuz gibi sayfa büyükken <h> lar (gider türleri. ... kampüsleri) bunu nasıl giderebilirim?
  2. S

Merhabalar Panasonic Lumix G9 Alacağım bilgi verir misiniz ve bir sorum var

Merhabalar yakın bir zamanda kamera almayı düşünüyorum aklımda Panasonic Lumix G9 ve Canon EOS M50 Mark II var. Video çekiminde Panasonic Lumix G9 4k 60fps çekeibliyor ama Canon EOS M50 Mark II 4k 30 fps çekebiliyor yani sorum şu ki Canon EOS M50 Mark II ile 2k yada 1080p video çeksem 60 fps...
  3. S

acaba dava yer miyim ?

ne kadar tahmini
  4. S

acaba dava yer miyim ?

🙏🏻 eyvallah agam
  5. S

acaba dava yer miyim ?

teşekkürler
  6. S

acaba dava yer miyim ?

yok yok geldim 1698927513 geldiim 1698927693 atayım hemen bu videonun linki: dakikası 2:35 bunuda ben paylaştım : 1698927772
  7. S

acaba dava yer miyim ?

videoyu paylaşanlardan yana sıkıntı yok videodaki 2 kurban bana yazıyor seni dava ederim diye buna hakları var mı?
  8. S

acaba dava yer miyim ?

Merhabalar bir sosyal deney YouTube kanalından ufak bir kesit aldım ve bunu instagrama daily olarak paylaşıyorum. Videodaki kurbanlar 2 kişi bir tanesinin yüzü sansürlü diğerinin yüzü var. Bu iki arkadaş bana ulaştı reelsleri silmezsem bana dava açacaklarını söylediler. sonuçta video...
  9. S

pcme virus girdi yardim

tmam
  10. S

pcme virus girdi yardim

vala bakicaz ins olur
  11. S

pcme virus girdi yardim

cani saolsun ya önemli olan pc
  12. S

pcme virus girdi yardim

hemde nelerim var neler butun lol hesaplarimin sifresi ,oyunlardan aldgim klipler... 1655229045 var kanka var :(
  13. S

pcme virus girdi yardim

ya unutmusum yazmayi 10-15 tane hata verip kapandi sonra acmaya calistim o olay oldu acamadim kapatıp hersyin fisini cektim ne yapmaliyim suan cok korkuyorum
  14. S

pcme virus girdi yardim

csgoda 15-20 fps aliyordum normalde 300 cs de skinti vardir dedim ondada sonra virus programi kurdum virus cikti baya bende pc yi kapadim valorant skinchanger indirmistim sabah
  15. S

pcme virus girdi yardim

bilgisayar acilmiyor sifre girmeden onceki yerde takili kaldi hicbisi olmuor kasperskyi kurarken oldu zaten bi anda 10-15 uyari geldi mavi ekran verdi kapandi acmaya çalıştığımdada acamadim iste elim ayagim titriyor suan
  16. S

pcme virus girdi yardim

BİLGİSAYARİMA MİNİNG YAPİLİYOR TROJAN HERSEY VAR BİLGİSAYARİ KAPAYİP ACTİM SİFRE GİRMEDEN ONCEKİ YERDE KALDİ HİC BİSİ YAPAMİYORUM BENDE FİSİ HERSEYİ CEKTİM YARDİM EDİN PLS
  17. S

valorantta enyüksek ayarlarda kaç fps alırım ?

Teşekküreler Kardeşim Adamsın Seni Seviyorum <3 1596311620 Gerçekten Srnin Beynin Yok Başka Hiçbirşey Demiyorum!!! .
  18. S

valorantta enyüksek ayarlarda kaç fps alırım ?

Teşekkürler Dostum <3
  19. S

VALORANTTA EN YÜKSEK AYARLARDA KAÇ FPS ALIRIM ?

Teşekkürler <3 1596304049 teşkkür ederim yaptım <3
  20. S

VALORANTTA EN YÜKSEK AYARLARDA KAÇ FPS ALIRIM ?

teşekkğürler nasıl siklinir ve konuyu nasıl yukarı alabilirim bu platformda yeniyimde <3 1596303897 teşeküürler bu platformda yeniyim nasıl yapılcağını bilmiyorum yardım edersen sevinnirim
Top Bottom