Arama sonuçları: *

1. woodie

anime indirme sitesi ve anime önerisi ?

ordan indirilemiyor diye biliyorum .
  2. woodie

anime indirme sitesi ve anime önerisi ?

Merabalar arkadaşlar anime indirmek istiyorum ama bazı siteler cok saçma sapan uygulamalar indirtinçe indirtiyor videoları bildiğiniz güvenilir bi site varsa ve güzel aksiyonlu vs anime önerirseniz sevinirim iyi günler. :)
  3. woodie

Öneri Güçsüz sistemler için oyun önerisi.

SA arkadaşlar güçsüz bir bilgisayarım var bana pc min kaldırabileçeği survival,hikaya bazlı veya yarış oyunları önerir misiniz? grafikleri cok önemsemem cevap yazan herkeze simdiden teşekür ederim iyi günler dilerim :D Eimden geldiğinçe sistemin özelliklerini bırakaçağım.
  4. woodie

Bilgisayarım neden düşük FPS veriyor?

peki bi nebzede olsa fps arttırmanın bi yolu yokmu 8 gb ram cöp mü ?
  5. woodie

Bilgisayarım neden düşük FPS veriyor?

Sa arkadaslar PC valorant en düşük ayarlarda oynamayac kadar düşük pfs de LoL dede anlık düşüşler yaşıyor sık sık
  6. woodie

Öneri EKRAN KARTI ÖNERİSİ

sen sençe elimdeki sisteme böyle bi ekran kartı almak mantıklımı değilmi ?
  7. woodie

300 w ama onuda değiştirmem lazım yani cöp baya o 400 w alsam yeterli olm azmı cünkü elimde cok para yok ekran kartları malum pahalı oldugu için baya sıkıntı cektiriyor insanlara biraz
  8. woodie

seyden korkuyorum bide bro pc eski ya asırı felan yüklenme felan olup böyle patlar diye korkuyoruk bok yoluna gitsin istemiyorum paramın
  9. woodie

thank you bro <3 1596538910 https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-asus-geforce-gtx-750-ti-gtx750ti-oc-2gd5-2gb-128-bit-842043841/detay...
  10. woodie

ram attırırım ama sistemime uyuyomuki bu gtx 750 ti 9 yıllık bi sisteme sahibim
  11. woodie

SA ARKADAŞLAR VALORANT VE LOL OYNATAÇAK Bİ EKRAN KARTI ÖNERİRMİSİNİZ BÜTÇE 450TL
  12. woodie

Bilgisayarıma RX 460 Uyumlu mu?

Cok saçma geliyor 400 450 TL para ödüyorsun yinede 30 FPS felan aliyosun jfjfjfjfjfjfjgg
  13. woodie

Bu dediğin r7 240 yeterli işe alım
  14. woodie

Tmm reis bı düşüneyim başka bı ekran kartı önerin varsa söyle reis
  15. woodie

öncelikle çok yardımcı oluyorsun teşekürler ederim ama 500 TL bütçem yok power suply da alicagim için vs
  16. woodie

Reis ikinci el kimseye güvenemem ya yani beceremem sıfır bulurmusn bana valorent LoL felan kaldırsın başka bişey istemiyorum çokta pahalı bişey olmasın 3 4 ay kadar kullanicam çalışmaya gidicem Ozm kadar boş boş oturmim arkadaşlar la gegik felan tutayım derdindeyim
  17. woodie

Reis kb rahatsız ediyorum seni ben sipariş vereceğim ekran kartını ama piyasada yoktur bulmamız mümkün degilmi yada başka bı ekran kartı önerin varmı ?
  18. woodie

bençe 300 w yeter ya 500 fazla değilmi pc eski gerek yok bençe 1596386640 teşekür ederim yardımcı oldugun için cok sağol 1596386713 bro ilk defa kullandım donanım arşivivini formunu kb
  19. woodie

yani ekran kartı uyumlu mu? anakartımla powerde suply da kaç w olsa yeterli olur 300w yeterli olurmu onun için bi önerin varmı riça etsem söylermisin
  20. woodie

sa arkadaşlar benim baya eski bir bilgisayarım var ekran kartı almak istiyorum ama anakartımla uyumlu olup olmadıgını bilmiyorum yardımcı olurmusunuz? Sonradan 4 gb daha ram eklesem lol valorant vs kaldırımı ? 1596377802 ALMAK İSTEDİĞİM EKRAN KARTI OEM RX 460
Top Bottom