woodie
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
450 tl ye ikinci el ekran kartı alırsan aynı fiyata daha iyi performans alırsınSA ARKADAŞLAR VALORANT VE LOL OYNATAÇAK Bİ EKRAN KARTI ÖNERİRMİSİNİZ BÜTÇE 450TL
SA ARKADAŞLAR VALORANT VE LOL OYNATAÇAK Bİ EKRAN KARTI ÖNERİRMİSİNİZ BÜTÇE 450TL
ram attırırım ama sistemime uyuyomuki bu gtx 750 ti 9 yıllık bi sisteme sahibim
thank you broUyar, PCI slotu 10 küsür yıldır aynı.
thank you bro
<3
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
hanigis ilk baştaki iyi gibi sizçe ?
seyden korkuyorum bide bro pc eski ya asırı felan yüklenme felan olup böyle patlar diye korkuyoruk bok yoluna gitsin istemiyorum paramınMSI olan benim ilk topladığım sistemimde ki ekran kartı, o en iyi 750 Ti dır çok iyi OC edilir, MSI al bence.
Duygulandım...
PSU un kaç watt?seyden korkuyorum bide bro PC eski ya asırı felan yüklenme felan olup böyle patlar diye korkuyoruk bok yoluna gitsin istemiyorum paramın
seyden korkuyorum bide bro PC eski ya asırı felan yüklenme felan olup böyle patlar diye korkuyoruk bok yoluna gitsin istemiyorum paramın