Arama sonuçları: *

• Users: Naves
  • Order by date
  1. Naves

Yardım Arkadaşla oynanacak oyun tavsiyesi...

Zula, Wolfteam, Couster Strike Global Offensive, San Andreas Multiplayer(SA-MP) Son olarak League of Legends En sevdiğim oyunları yukarıda listeledim oynamanı şiddetle tavsiye ederim.
  2. Naves

GTA V oynarken sol üstte çıkan yeşil bir şey çıkıyor

ryzen 3 3200g (apu-ekran kartsız işlemcinin desteklediği ekran kartı) ile oynuyorum ve sinir bozucu bir olay
  3. Naves

GTA V oynarken sol üstte çıkan yeşil bir şey çıkıyor

https://cdn.discordapp.com/attachments/478292423135592448/791356446628773888/unknown.png Sol üstte fark ederseniz ufak yeşil bir nokta var ve bu neden var bilmiyorum. Oyunu Epic Games'de indirdim sizce neden o yeşil şey var?
  4. Naves

Online oyun önerileri

Zula, metin2, wolfteam, samp(gta san andreas'ın online versiyonu) payday 2, dead by daylight, 13th. friday en sevdiğim oyunların listesi buyur
  5. Naves

bir yorum yapabilir misiniz?

kedi ve köpek evde bulundurmak cidden çok zahmetli bir iş, o her tarafa girişip sokuşurken senin mutlaka onu gözetip sağlığını kontrol etmen gerek, kısacası ona göz kulak olman gerek. Bir can dostu istiyorsan gerçekte insanlarla nasıl bir ilişki kurup sorumluluk alıyorsan can dostu isteyeceğin...
  6. Naves

22.22.2020 - Epic Games Yavaş İndirme Problemi

9 ms JITTER 21 ms DOWNLOAD 11.5 Mbps UPLOAD 0.6 normalde 1.6mbps hızında olmalı ama sitede 1.1mb gözükmüş, fakat yine de tam verimli değil. Hangi ayarlardan bahsediyoruz bu arada? 1608669581 anlık bir ss yakaladım, indirmeyi durdurup tekrar açtım ve vermesi gereken performansını anlık verip...
  7. Naves

Bir arkadaşımda GTA 5'i birkaç gün önce indirmeye kalkmıştı ve onun indirme hızı 2.6 mbps hızındaydı.
  8. Naves

Arkadaşlar dört saatten beri bekliyorum ve %15 anca oldu. Normal internet download hızım 1.6 mbps hızında fakat internetimin %30 civarını verimli kullanabiliyorum? Bu türkiyeye has mı özel, genel bir sorun mu? yoksa tamamen benlik mi? Bu arada indirme yapmaya başladığımdan beri 100-700kb arası...
  9. Naves

bilgisayarı "TURBO" olarak çalıştırsam bilgisayara zarar gelir mi?

normal game booster kasası, işlemci sıcaklığını nasıl öğrenebilirim bilmiyorum açıkcası oyun oynarken daha fazla ghz almak istiyorum
  10. Naves

bilgisayarı "TURBO" olarak çalıştırsam bilgisayara zarar gelir mi?

Anakart : A320 İşlemci : Ryzen 3 3200G Ram : 1x8 2666mhz ??? (APU) 240 gb SSD BIOS ayarlarından bilgisayarı TURBO seviyesinde çalıştırsam ileride sorun yaşatır mı?
  11. Naves

Sizce korsan oyun oynamak oyun şirketlerine zarar verirmi

oyunun kapanmasına neden bile olabilir korsan yapımcılar...
  12. Naves

Apu işlemcili sistem toplama

Aynı bilgisayar özellikleri bende de var, Lol-CS GO-valorant gibi oyunları PC rahat kaldırır, GTA 5 ise en düşük ayarda ve biraz yüksek çözünürlükte (1080/1024 gibi) oynayabilirsin. bilgisayar kasasından daha çok ne gibi oyunlar oynamak istiyorsan oyunlara göre bilgisayar toplamanı öneririm
  13. Naves

Yardım Lol nasıl oynanır

oyun çok zor merak etme, alt+f4 kombinasyonunu aynı anda yaparsan sorun çözülür. en basit hero yasuo bu arada, sabitleme falan her şey var
  14. Naves

İşlemci Değişikliği Sonrası Klavye Mouse Çalışmıyor

Eğer portlarda değişiklik yaptığında bile hiçbir şey değişmemişse fare/klavye port girişi kasa'ya ulaşmıyor olabilir
  15. Naves

İşlemci Değişikliği Sonrası Klavye Mouse Çalışmıyor

klavye ve fare portlarını tak/çıkar yapmanı tavsiye ederim, belki de portlar bilgisayara ulaşmıyordur/bağlanmıyordur. Denk getirmelisin kasaya.
  16. Naves

Yardım Payday 2 FPS düşüşü olmuyor ama sık sık drop giriyor

Ayarlar en düşükte bile drop giriyor, anakart darbogazı ve SSD hakkında bir bilgim yok, ram mhzsi de dahil. BIOS ayarlarına hakim değilim. işlemcinin çok ısındığını düşünmüyorum, diğer oyunlarda sıkıntı çekmiyorken payday 2 de (en düşükte) böyle bir sorunu normal karşılamıyorum
  17. Naves

Yardım Payday 2 FPS düşüşü olmuyor ama sık sık drop giriyor

Merhaba. Lol, Valorant, CSGO tarzı oyunlar oynuyorum ve bu oyunlarda hiçbir FPS sıkıntısı çekmeden oynayabiliyorum. Fakat iş Payday 2'ye gelince droplar beni bitiriyor, çözümü ne olabilir? PC özelliklerim: Win 10 (home) anakart: ASUS PRIME A320M-F işlemci: AMD Ryzen 3 3200G (3.6ghz) 8 gb ram...
Top Bottom