Neler Yeni

bir yorum yapabilir misiniz?

pcsavaşçısı

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
Arda Ardıç
öncelikle arkadaşlar bu köpek konusunda çok kararsız kaldım,annem diyor alırız ama tamamen sen bakıcan
babam diyor derslerin var 2 sene sonra üniversiteye gidicen
ne ara bakıcan oyundan kalkmıyorsun
arkadaşlar bu durumları nasıl yenebilirim bende bir can dostu istiyorum artık çözüm var mı bakma konusundada hala korkularım var tabikide
yani bana bir ayrdımcı olur musnuz ?
çok korkuyorum böyle iş güzarım biraz kafam karıştı iyice
sahipleneceğim tür arka komşuda vardı ona sordum sakın almayın dediler biraz o da ailemi korkuttu
yok hayvan saldırıyormuş yok atlıyormuş bahçeden yok yalnız kalamıyormuş falan dediler (samoyed türü)
bu bölüm işte kafamı kurcaladı okul falan varken nasıl bakıcam düşüncesi takıldı aklıma

Son düzenleme:

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
1-2 gün sevdikten sonra 3.gün onla ilgilenmen azalmasın.
Sabırla besle, sabırla büyüt, ve en önemlisi de o senin için bir köpek değil, evlat olsun.
Sana kalmış.
Eğer bir evcil hayvan alıyorsan onunla çok vakit geçirmen lazım, vakit ayırman lazım.

Naves

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Akın
kedi ve köpek evde bulundurmak cidden çok zahmetli bir iş, o her tarafa girişip sokuşurken senin mutlaka onu gözetip sağlığını kontrol etmen gerek, kısacası ona göz kulak olman gerek.

Bir can dostu istiyorsan gerçekte insanlarla nasıl bir ilişki kurup sorumluluk alıyorsan can dostu isteyeceğin için şuan ki ilişkilerinden daha ciddi ve düzenli olman gerek. Ona bir -hayvan- gözüyle bakmaktansa insan gibi ona ilgi gösterip onunla vakit geçirirsen seninle olmak için her daim can atar ve sana sadık kalır.

Kısacası çok zahmetli bir iş ve ona gereken ilgiyi verirsen emin ol yalnız olmak istediğinde bile o seni eğlenceli bir moda sokabilir.

Ve şey evet, gerçekten bir can dostu istiyorsan emin bir şekilde karar ver. Öbür türlü aldın mı bırakamıyorsun :'3

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
öncelikle arkadaşlar bu köpek konusunda çok kararsız kaldım,annem diyor alırız ama tamamen sen bakıcan
arkadaşlar bu durumları nasıl yenebilirim bende bir can dostu istiyorum artık çözüm var mı bakma konusundada hala korkularım var tabikide
sahipleneceğim tür arka komşuda vardı ona sordum sakın almayın dediler biraz o da ailemi korkuttu
yok hayvan saldırıyormuş yok atlıyormuş bahçeden yok yalnız kalamıyormuş falan dediler (samoyed türü)
bu bölüm işte kafamı kurcaladı okul falan varken nasıl bakıcam düşüncesi takıldı aklıma
Hocam bence bahçen yoksa samoyed alma.Kopek kolejinin Youtube'daki videolarına bakıp kendine uygun türü seçebilirsin

pcsavaşçısı

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
Arda Ardıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1-2 gün sevdikten sonra 3.gün onla ilgilenmen azalmasın.
Sabırla besle, sabırla büyüt, ve en önemlisi de o senin için bir köpek değil, evlat olsun.
Sana kalmış.
Eğer bir evcil hayvan alıyorsan onunla çok vakit geçirmen lazım, vakit ayırman lazım.
Hocam annem son noktayı koydu yine biliyprdum ama işte yok kakası çişi dediler kapattılar konuyu

VitoScaletta

80+ Gold
Hocam annem son noktayı koydu yine biliyprdum ama işte yok kakası çişi dediler kapattılar konuyu
hergün dışarı çıkıp 2 saat yürüyüş yaptırıp gezdiremiyceksen ki gezdiremiyceksin küçüklüğünden itaat eğitimi vermen lazım yani sen onun sahibisin o senin sahibin değil liderliğini belirtmen lazımki sözünü dinlesin ama eğer sevip bi kenara bırakırsan dediğim eğitimi vermezsen sana çok sorun çıkarır bence alma o sorumluluğu üstlenemezsin zaten 11.sınıfta yks çalışmaya başlıycan

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Heveslik değil önürlük bakın. Samoyed, Husky gibi köpek ırkları biraz başına buyruk oluyor. İlk kez besleyeceğiniz için Golden bakmanızı öneririm. Hem barınaklarda bulmanız da kolay petshoplara bir ton para vereceğinize ücrersiz bir şekilde sahiplenin sokaktan bir can kurtarırsanız. Fakat illâ ki cins bir köpek olmak zorunda değilsiniz çok güzel sokak köpekleri de var aranızda bağ kurmanız daha önemli bence.

Top Bottom