Tyne06exe

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• Tyne06exe
      Tyne06exe, 80.000 TL Ye Kadar Laptop Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      bütçemi arttırmayı deniyeceğim arttırabilirsem alırım arttıramazsam artık s16 oledi alırım 2'side üzmez diye düşünüyorum ve teşekkür ediyorum sağ olun bana...
    • Tyne06exe
      hocam biraz geç cevap verdim kusura bakmayın bu da güzelmiş ama bütçemi aşıyor aklımda asus rog zephyrus g14 ve zenbook s16 var ama ryzen ai9 465 işlemcili...
    • Tyne06exe
      hmmm acayip cazip etti beni bak şimdi beynim sıfırlandı biliyormusun 16 gb şu anlık pek bir problem yaratmaz ama ilerde sıkıntı yaratabilir ama rtx 5050...
    • Tyne06exe
      ben aslında yaptığım dizi film oyun internette gezinme ya mesela canım ister birgün full dizi film izlerim canım ister birgün full oyun oynarım değişiyo...
    • Tyne06exe
      ekranı yansıtması benim için problem değil ya günde 1 kere şarja taksam yeter eğer kronik bir sorunu yoksa benim kullanım amacıma göre bence zenbook daha...
    • Tyne06exe
      usta bir şey sormak istiyorum bu zenbook s16 iyi mi? bir bilgin varmı ben zenbook alıyım diyorum bakıyorum da hem ihtiyaçlarımın hepsini karşılıyo gibi duruyo
    • Tyne06exe
      kral sana sorularım olacak sen oyun oynuyormusun macbookta neler oynuyosun eğer oynuyorsan ve sence macbooku almaya gittiğim zaman nelerine bakmalıyım...
    • Tyne06exe
      şöyle bir şey var hocam ne diyorsunuz...
    • Tyne06exe
      ben pek oyuncu laptopu istemiyorum ya bana daha çok oled 120 hz güzel bir tatlı HAFİF bir laptop istiyorum ya
    • Tyne06exe
      BEKLİYORUZ BAKALIM
    • Tyne06exe
      Tyne06exe, Laptop Önerileri kategorisinde 80.000 TL Ye Kadar Laptop Önerisi başlıklı bir konu açtı.
      Öncelikle iyi akşamlar dilerim Ben işte çalışıyorum telefondan bir şey bakmak birşeyler araştırmak veyahut dizi/film yayın izlemek ölüm gibi bir şey. bende...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,385
Üyeler
199,147
Son üye
change_exe

Geri