Arama sonuçları: *

1. P

Öneri Max 500 TL Bütçe İle Kulaklık

Tamamdır teşekkürler
  2. P

Tamamdır attığınız linkte günün fırsatı yazıyor da hani yarın falan fiyatı eskisine dönerse diye korkuyorum.
  3. P

Tamamdır sağ olun HS50 Pronun bir incelemelerine bakiyim :) 1609511475 Bir şey daha sorucam gaming gecesini beklemeli miyim?
  4. P

Abime hediye kulaklık almak istiyorum. Bütçem başlıkta yazıyor. Konforlu ve ses kalitesi iyi olursa güzel olur. Oyun oynar genelde. Önerilerinizi bekliyorum.
  5. P

Crucial BLS8G4D30AESEK Ram Stok Gelir Mi?

Şuanki 8gb ramim bu. Elimde para var bi 8 gb daha ram eklemek istiyorum ancak bu ram stokta kalmamış. Gelir mi stoklara?
  6. P

Öneri RGB Led Şerit Önerisi

Şey merhaba ben yeni gördüm konuyu da memnun musunuz acaba?
  7. P

RGB Şerit Led Önerisi

Biraz tuzluymuş evet :) 1604871577 Teşekkürler öneriniz için :)
  8. P

RGB Şerit Led Önerisi

:D link verebilirseniz iyi olur :)
  9. P

RGB Şerit Led Önerisi

Öncelikle iyi günler, RGB led şerit istiyorum ancak cidden hiç ama hiç anlamıyorum. Önerileriniz varsa alabilirsem çok iyi olur. Bütçe önemli değil. Ama bir Performans, birde F/P şeklinde önerirseniz çok çok iyi olur. Önerileriniz için teşekkürler.
  10. P

Kulaklık Rahatsız Ediyor

Tamamdır teşekkür ederim
  11. P

Kulaklık Rahatsız Ediyor

Pamukla destekleyebilirsin demişsiniz ya nasıl yapıcam demek istedim
  12. P

Kulaklık Rahatsız Ediyor

Tam olarak nasıl?
  13. P

Kulaklık Rahatsız Ediyor

JD 712 kullanıyorum. Önceden rahatsız etmiyordu ancak son zamanlarda aşırı derecede rahatsız etmeye başladı. Yapabileceğim herhangi bir şey var mı?
  14. P

Şifreleri Kaydetme Programı

:D
  15. P

Şifreleri Kaydetme Programı

Selamlar arkadaşlar parolalarımı falan kaydetmek için bir program arıyorum fakat aklımda bir uygulama yok kullananlarınız varsa uygulama önerirseniz sevinirim.
  16. P

Conqueror`s Blade de kaç FPS alırım?

Yazdım çıkmadı bu yüzden buraya yazıyorum!
  17. P

Conqueror`s Blade de kaç FPS alırım?

Rx570 ekran kartım, r3 2200g işlemcim, 8 gb ramim bulunmakta. Tahminen düşükte kaç fps alırım?
  18. P

bilgisayar mi xbox one s mi

Oyun performansında xbox da daha iyi performans alırsın ancak bu sefer de konsol oyunlarının pahallılığından etkilenirsin. Oyun parası sıkıntı olmazsa bence xbox
  19. P

AMD Ekran Kartı Kullananlar Hangi Driver sürümünü Kullanıyor?

WHQL hangisi oluyor? Pek bir bilgim yok da.
  20. P

AMD Ekran Kartı Kullananlar Hangi Driver sürümünü Kullanıyor?

AMD kullanıcısıyım. Driver en son sürümde. Siz hangi sürümü kullanıyorsunuz?
Top Bottom