Sunshine03
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
Merhaba Dostlar 50 TL'ye kadar bir rgb led şerit bakıyorum karar veremedim önerilerinizi bekliyorum
yardımın için teşekkür ederim ancak yurt içi alışveriş olursa daha iyi olur aliexpress çok uygun şeyler var lakin gelme süresi beni sıkıyor ürün gelene kadar bakmaktan helak oluyorumaliexsprede çok uygun fiyat var ben ordan almıştım bi bak derim orayada
umarım yardımcı olabilmşimdir...![]()
yardımın için teşekkürler. kumandanın çok fonksiyonlu olmasıda hoşuma gitti başka öneri gelmezse bunu alabilirimŞerit Led - Şerit Led Fiyatları - n11
Şerit Led ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Şerit Led çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Yapıştır gitsin sese duyarlı ayrıca
Buffin marka da var trendyolda 55 tl gibi fiyat lakin bu da çok iyi ve çalışıyor yorumlara bakabilirsin kaçırma derimyardımın için teşekkürler. kumandanın çok fonksiyonlu olmasıda hoşuma gitti başka öneri gelmezse bunu alabilirim
Şey merhaba ben yeni gördüm konuyu da memnun musunuz acaba?Arkadaşların Tavsiyesi Üzerine Trendyoldaki ürünü sipariş ettim konu kilitlenebilir.
kaptan biraz fazla oldu ama led hayla çalışıyomu nasıl deneyim leriniz var11 nisanda aldım hala çalışıyor ama arada 1 kaç tanesi yanıp sönüyor nadir yapıyor