Arama sonuçları: *

1. D

Amazon Kargo takip kısmı kayboldu

Selam. Yurtdışından ürün sipariş ettim ve 2 gün öncesine kadar kargomun nerede olduğu yazıyordu. Lakin nedense şuan kargomun nerede olduğunu bilmiyorum. Böyle bir durumla ilk kez karşılaşıyorum, sebebini bilen var mıdır?
  2. D

GTX 1650S 10400F'li sistem ne kadar eder?

Selam. Eski bilgisayarımı satacağım ve ne kadar edeceğini bilmiyorum. Markası Lenovo bu arada. Sistem özellikleri: i5 10400F işlemci. GTX 1650 Super ekran kartı. 16GB RAM. 512GB M2 SSD.
  3. D

Çözüldü✓ Arkadaşlar bu Pc'yi almayı düşünüyorum sizce bu kasa nasıl ?

Merhaba hocam. Frisby PSU... Daha kaliteli bir sistem alsanız bence iyi olur. Bu arada bu hangi site? Merak ettim.
  4. D

TD500 fanları sesli çalışıyor

Kullanmış olduğum kasa: Cooler Master TD500 Mesh. Bu kasada olan fanlar sesli çalışıyor. Aynı zamanda nedense titreşim de yapıyor. Bunun için silikon fan vidası kullansam işe yarar mı?
  5. D

B550M AORUS PRO-P alınır mı?

Merhaba. Dediğim anakart iyi midir? Kullanan var ise tecrübelerini paylaşabilir mi? Bu anakarttan daha iyi bir seçenek var ise belirtir misiniz? Teşekkürler.
  6. D

İnceleme HP Omen Encoder , Brown + Red Switch (+ Ses Testi)

Merhaba. Ben bunun red switch versiyonunu yeni aldım ama bir sorum olacak. Ledler yanarken klavyenin altında küçük bir bölgede biraz sıcaklık oluşuyor. Bu sizde de oluyor mu? Bu normal bir durum mu? Bilgi için teşekkürler.
  7. D

Red Switch mekanik klavye önerisi

Uygun fiyatlı Red Switch klavye arıyorum. Bütçe maksimum 500TL. Teşekkür ederim. Not: Lütfen Gamepower önermeyin.
  8. D

Ekrana görüntü gelmiyor

Evet taktım.
  9. D

Ekrana görüntü gelmiyor

Herkese merhaba. Monitöre ekran gelmiyor. Ama bilgisayar çalışıyor ve kesin eminim. Çünkü bilgisayarımın şifresini girip alt f4 yapınca bilgisayarı kapatabiliyorum. HDMI kablosunu değiştirdim, yine aynı. Ne yapmam gerekiyor?
  10. D

Friday Night Funkin bilgisayara indirmek

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Friday Night Funkin, bilgisayarda indirmek istiyorum. Galiba bedava indiriliyormuş. https://ninja-muffin24.itch.io/funkin Vikipeki'den bu siteye girdim. Buradan indireceğim ve güvenli mi?
  11. D

5.500₺'ye GTX1050Ti Sistem var.

İtopya: hadi kazık sistem yapalım. Everyone: I N T E R E S T I N G
  12. D

MSI Afterburner hatası

Her açtığım zaman bu hatayı veriyor. Bunu nasıl çözebilirim?
  13. D

Clash Of Clans nasıl bilgisayarda oynanır?

W7 kullanıyorum. Maalesef açılmıyor. Ancak kasmıyor. Tavsiyeleriniz için teşekkürler. Ekran kartı isindigi için mecburi 30fps ile oynuyorum. Yeterli.
  14. D

Bluestacks programını buradan indireceğim. https://www.bluestacks.com/tr/index.html Kendi sitesi dimi?
  15. D

Merhaba. Bilgisayarda Clash Of Clans oynamak istiyorum. Bluestacks adlı bir programda oynanıyormuş galiba. Bilgisayarımda bu uygulama kasar mı? Sistem özellikleri: İşlemci: i5 650. 2x2 RAM. Ekran kartı: AMD HD 4650. 500GB HDD.
  16. D

-1 dislike nasıl mümkün olabilir?

Yapmadım. Kanıtlamak zaten mümkün değildi çünkü sayfayı her yenilediğinde beğeni ve beğenmeme sayıları değişiyor.
  17. D

Çok geç. Zaten 2 gün önce olduğunu belirttim.
  18. D

Arkadaşlar öncelikle merhaba. 2 gün önce video izlerken fark ettim bu durumu. Hiçbir ayarlama ve benzeri bir şey yapmadım. Kendisi böyleydi. Sizce bu nasıl oluyor?
  19. D

Ryzen 5 3500 En fazla hangi ekran kartını besler?

1080P çözünürlükte yapabilir. 2k çözünürlükte belki çok az yapar. O da çokta bir sorun yaratmaz. 2K çözünürlükte oynamanızı öneririm.
  20. D

Telefonumun ekranı bir anda kapandı

Nasıl oluyor o? Anlamadım.
Top Bottom