Selam. Yurtdışından ürün sipariş ettim ve 2 gün öncesine kadar kargomun nerede olduğu yazıyordu. Lakin nedense şuan kargomun nerede olduğunu bilmiyorum. Böyle bir durumla ilk kez karşılaşıyorum, sebebini bilen var mıdır?
Selam. Eski bilgisayarımı satacağım ve ne kadar edeceğini bilmiyorum. Markası Lenovo bu arada.
Sistem özellikleri:
i5 10400F işlemci.
GTX 1650 Super ekran kartı.
16GB RAM.
512GB M2 SSD.
Kullanmış olduğum kasa: Cooler Master TD500 Mesh.
Bu kasada olan fanlar sesli çalışıyor. Aynı zamanda nedense titreşim de yapıyor. Bunun için silikon fan vidası kullansam işe yarar mı?
Merhaba. Dediğim anakart iyi midir? Kullanan var ise tecrübelerini paylaşabilir mi? Bu anakarttan daha iyi bir seçenek var ise belirtir misiniz? Teşekkürler.
Merhaba. Ben bunun red switch versiyonunu yeni aldım ama bir sorum olacak. Ledler yanarken klavyenin altında küçük bir bölgede biraz sıcaklık oluşuyor. Bu sizde de oluyor mu? Bu normal bir durum mu? Bilgi için teşekkürler.
Herkese merhaba. Monitöre ekran gelmiyor. Ama bilgisayar çalışıyor ve kesin eminim. Çünkü bilgisayarımın şifresini girip alt f4 yapınca bilgisayarı kapatabiliyorum. HDMI kablosunu değiştirdim, yine aynı. Ne yapmam gerekiyor?
Merhaba. Bilgisayarda Clash Of Clans oynamak istiyorum. Bluestacks adlı bir programda oynanıyormuş galiba. Bilgisayarımda bu uygulama kasar mı?
Sistem özellikleri:
İşlemci: i5 650.
2x2 RAM.
Ekran kartı: AMD HD 4650.
500GB HDD.
Arkadaşlar öncelikle merhaba. 2 gün önce video izlerken fark ettim bu durumu. Hiçbir ayarlama ve benzeri bir şey yapmadım. Kendisi böyleydi.
Sizce bu nasıl oluyor?