Neler Yeni

Telefonumun ekranı bir anda kapandı

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Eren Durmaz
Merhaba. Masaüstü bilgisayarımda gezinirken aynı zamanda telefonuma bakıyordum. Telefonumun ekranı açık idi ve o sırada bilgisayara bakıyordum. Bir yere mi bastım hatırlamıyorum ama telefonun ekranı kapandı. Güç tuşuna bastım, açılmadı. Uzun süre bastım, açılmadı. En son şarj kablosunun ucunu takar takmaz ekran geldi. Açıkçası korktum ama şu an bir sıkıntı yok gibi. Sizce ne oldu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Eren Durmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bazi telefonlar fabrika cikisi hatali olabiliyor ondan sordum. sarji bitmeden kapanmasi normal degil yanlislikla kapatma tusuna basmamissan tekrar yaparsa garanti gonder bir parcanin lehiminde veya bir yerinde sorun olabilir.
Hocam şöyle aslında. Şimdi ben dedim ya. Şarj kablosunu takar takmaz ekran geldi diye. Aslında daha prize takmamıştım. type c takar takmaz geldi. Telefonu yaklaşık 7 aydır kullanıyorum. Hiç bir sıkıntısı yoktu. Böyle bir şey ilk defa oldu. Garip. Tavsiyeniz için teşekkürler.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Sıkıntı olmaz bende de olmuştu. Baktın açılmıyor en kötü hard reset.

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
636
İsim
.
Merhaba. Masaüstü bilgisayarımda gezinirken aynı zamanda telefonuma bakıyordum. Telefonumun ekranı açık idi ve o sırada bilgisayara bakıyordum. Bir yere mi bastım hatırlamıyorum ama telefonun ekranı kapandı. Güç tuşuna bastım, açılmadı. Uzun süre bastım, açılmadı. En son şarj kablosunun ucunu takar takmaz ekran geldi. Açıkçası korktum ama şu an bir sıkıntı yok gibi. Sizce ne oldu?
yazılımsal bir hata olduğunu düşünüyorum hocam bendede var aynı cihaz yazılımsal olarak sıkıntılı biraz.

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
Nasıl oluyor o? Anlamadım.
Orada 30 gözüküyor ama aslında telefon kapanma seviyesine gelmiş. Yani o donduğu anda kendi haline bıraksaydın yine aynı sürede kapanıcaktı. Genelde bu hata tekerrür etmez. Yine aynı sorun ile karşılaşıyorsanız sıfırlayın devamı durumunda varsa garantiye gönderin.

Top Bottom