Arama sonuçları: *

1. Burak Aksoy

Çözüldü✓ Şöyle bir şey gördüm aldım 21k ya nasıl

b450 ile a520 farkı b450de işlemciye oc yapabiliyorsun önemli bir faktör bence alınmalıydı
  2. Burak Aksoy

Çözüldü✓ Şöyle bir şey gördüm aldım 21k ya nasıl

iyi sistem umarım 250 tl verip anakartı b450 yapmışsındır
  3. Burak Aksoy

iPhone IMEI kayıt yöntemleri nelerdir?

yurt dışına çık gir yapıyorsun daha sonra çık gir evrağı veriliyor zaten onunla e devletten imei kayıt bölümüne istenilen bilgilerle başvuruyorsun daha sonra harcını ödüyorsun bu kadar unutmaman gereken imei kaydı yapılan telefonun 3 yıl boyunca sadece kayıt yapılan kişinin tcsine kayıtlı...
  4. Burak Aksoy

Rtx 3070 mi rx 6800 mü

6800
  5. 5600X / RX6800 / 32GB RAM / 1,5TB SSD Bilgisayar

5600X / RX6800 / 32GB RAM / 1,5TB SSD Bilgisayar

İşlemci: AMD Ryzen 5600x / KUTULU Anakart: MSI Mag Mortar Max Wifi B550 / KUTULU Ram: 2X 8GB Crucial ve 2X 8GB Corsair TOPLAM 32GB 3200 Mhz / KUTULU SSD: 1TB kioxia ve 500GB Kioxia M2 SSD / KUTULU Ekran Kartı: Sapphire Pulse RX 6800 ortalama 55 60 derecede çalılıyor fan yükü 40 civarında /...
  6. Burak Aksoy

Yardım i7 14700HX boşta 63 derece

kullanılır dostum yük altında o derecelere çıkar normal bir durum bu isterseniz soğutucu yardımıyla biraz daha düşmesini sağlayabilirsin laptop için çok uzun süre bu sıcaklıklarda çalışmadığı sürece sorun olmaz
  7. Burak Aksoy

Üniversite sınavı için tablet önerisi

bence siz gidin bu cihazları mediamarkt veya vatan tarzı mağazalarda inceleyin ben huawei alma tarafında olurdum ama siz inceleyip öyle karar verin çoğu mağazada bu ürünler vardır zaten s9 fe+ kötü cihaz değil bu arada ama dediğim gibi işlemcisi, ram, hafıza ve ekran kalitesi söylediğim cihaza...
  8. Burak Aksoy

Valorant %80 GPU kullaniyor.

aksini söylemedim zaten ddr4e göre daha az fark var ama bu fark olmadığı anlamına gelmiyor sen fark olmadığını belirttiğin için cevap yazmak istedim
  9. Burak Aksoy

bence aynı donanımlar olduğu için kayda değer bir fark var sonuç olarak frekansları aynı
  10. Burak Aksoy

aslında ddr4 gibi bir fark olmasa da yine de performansı arttırıyor aksini inkar etmemek lazım
  11. Burak Aksoy

öncelikle 1 tane daha ram alarak bilgisayarın çift kanal bellekle çalışmasını sağlayın performansınızı özellikle amd işlemci olduğu için arttıracaktır. Ayrıca hangi çözünürlükte oynuyorsunuz değerler 2k üstü için normal olarak gözüküyor sıcaklık durumunu da paylaşın
  12. Burak Aksoy

s9 fe+ işlemci olarak ve ekran kalitesi olarak önermem huawei kendi mağazası var hemen hemen her uygulamayı indirebiliyorsunuz fakat olmadı bulamadınız gbox uygulamasından play store kurulumunu yaparak play store erişim sağlayabiliyorsunuz o bir sorun değil yani ayrıca klavyesi yok s9fe+...
  13. Burak Aksoy

https://consumer.huawei.com/tr/tablets/matepad-air-papermatte-edition/buy/ ek 1k tl farkla kaleminide alabiliyorsun
  14. Burak Aksoy

normal dostum o işlemciye o fan hızıyla ulaşılan sıcaklık değeri normal daha önce laptop kullanmadıysan belki bilmiyorsundur ama laptoplarda yük altında 90 95 derecelerde çalışması sorun yaratmıyor işlemcinde güçlü olduğu için masaüstü kullanımında o değerleri ulaşması normal
  15. Burak Aksoy

35000 liraya monitör dahil sistem önerisi

6800xt 2k almak daha mantıklı
  16. Burak Aksoy

fan yükte değilse sıcaklıklar normal gözüküyor
  17. Burak Aksoy

3.500 TL’ye Asus Rog Strix Scope 2 Nx Aldım iyi mi? Ne önerirsiniz?

oyun için aldım geri ödeme kampanyası hakkında bilgim yok
  18. Burak Aksoy

3.500 TL’ye Asus Rog Strix Scope 2 Nx Aldım iyi mi? Ne önerirsiniz?

2 haftadır kullanıyorum switchleri snow olandan aldım kullanması aşırı keyifli görseliyle de güzel bir klavye
  19. Burak Aksoy

RX6800 ve Ryzen 5 5600 neden fps değerleri bu kadar düşük?

5600x ve 6800 combolu sistem kullanıyorum valoda maks ayar 1080p 400fps üzeri alıyorum yer yer 500e çıkıyor işlemci allcore 4.7 Ghz çalıştırıyorum
  20. Burak Aksoy

🔥İndirim Asus ROG Strix Scar 9 13980HX 32GB 2TB SSD RTX4090 115.699 TL

bu özellikteki dizüstü bilgisayarı alanlar bence oyun için almıyordur. Edit, shop render vs. için alıyordur diye düşünüyorum.
Top Bottom