Arama sonuçları: *

1. thesirius

❌İndirim Bitti! RTX4060 + R5 5600 SİSTEM 15.999TL

Hocam ben hikayesini görmüştüm ama f/p kralı sistem geliyor diye hatta 40** diye bir şey vardı o bugüne değil miydi?
  2. thesirius

Saçma olan şey ne anlamadım?
  3. thesirius

Stok bende bitmedi gözüküyor. Bir de akşam donanım arşivinin kasası hangi özelliklerde olacak sanki gelecekti diye biliyorum.
  4. thesirius

Playstation 5 alınır mı?

Hocam 2023'te vergi indirimi gelecek diyorlar ama fiyatları arttırıp vergi indirimi uygulayabilirler. 1668590950 Hocam bende şu anda bi Xbox Series S var ve çoğu oyunu oynadım bu fiyata alınır mı PS5 exclusiveleri oynamadım çünkü ya da bekleyeyim mi vergi indirimini?
  5. thesirius

Playstation 5 alınır mı?

Hocam demek istediğim bu fiyata PS5 alınır mı veya vergi indirimi gelir miydi.
  6. thesirius

Playstation 5 alınır mı?

Peki vergi indirimi gelir mi hocam sizce? 1668590305 Hocam bilgisayar da oyun fiyatları çok arttığı için almak istemiyorum. PS collection şu durumda çok uygun fiyata oyun oynatabiliyor.
  7. thesirius

Playstation 5 alınır mı?

Selam arkadaşlar. 20.000 TL gibi bir ücrete PS5 alınır mı yoksa vergi indirimi gelecek diyorlar onu beklemeli miyim? Görüşlerinizi belirtirseniz çok memnun olurum.:)
  8. thesirius

Hangi İnternet sağlayıcısı daha iyi

Türk Telekom ve Süper Online'nda da aynı şeyleri görürsünüz. Aralarında en iyisi TürkNet.
  9. thesirius

75 mb 95 liraya mis gibi Ttnet'in alt yapısında Ttnet'ten daha ucuz ve daha verimli kullanabiliyosunuz.Bundan daha iyi bişey var mı ?
  10. thesirius

O sorun nedir ona göre cevap yazıcağımda? 1596906088 Edit:Altyapınızı kontrol ettiniz mi?
  11. thesirius

https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama/ < Bu linke tıkla adresini seç orda sana ne kadar hız verebileceği yazıyor.
  12. thesirius

TürkNet altyapın varsa 35 mbps kesinlikle TürkNet
Top Bottom