Kesinlikle alınmaz mantığı yok şu fiyataSelam arkadaşlar. 20.000 TL gibi bir ücrete PS5 alınır mı yoksa vergi indirimi gelecek diyorlar onu beklemeli miyim?
Görüşlerinizi belirtirseniz çok memnun olurum.
exclusive oyunlar şart değilse pc al o paraya aldığın pc ps5i yerden yere vururSelam arkadaşlar. 20.000 TL gibi bir ücrete PS5 alınır mı yoksa vergi indirimi gelecek diyorlar onu beklemeli miyim?
Görüşlerinizi belirtirseniz çok memnun olurum.
Peki vergi indirimi gelir mi hocam sizce?Kesinlikle alınmaz mantığı yok şu fiyata
Hocam bilgisayar da oyun fiyatları çok arttığı için almak istemiyorum. PS collection şu durumda çok uygun fiyata oyun oynatabiliyor.exclusive oyunlar şart değilse pc al o paraya aldığın pc ps5i yerden yere vurur
Hocam demek istediğim bu fiyata PS5 alınır mı veya vergi indirimi gelir miydi.Dostum ben böyle soruları mantıksız buluyorum ps5 in zevki ayrı pc nin zevki ayrıdır ben ps sevmiyorum mesela alırım o paraya bi pc bi tanede kablosuz konsol aldın mı tamamdır bu iş
Vergi indirimi gelmezHocam demek istediğim bu fiyata PS5 alınır mı veya vergi indirimi gelir miydi.
Hocam 2023'te vergi indirimi gelecek diyorlar ama fiyatları arttırıp vergi indirimi uygulayabilirler.Vergi indirimi gelmez
Hocam bende şu anda bi Xbox Series S var ve çoğu oyunu oynadım bu fiyata alınır mı PS5 exclusiveleri oynamadım çünkü ya da bekleyeyim mi vergi indirimini?RTX bir sistem toplayıp yoluna devam edebilirsin. PS5 zevk işi.
Rtx sistem topla arkadaşında dediği gibiHocam 2023'te vergi indirimi gelecek diyorlar ama fiyatları arttırıp vergi indirimi uygulayabilirler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bende şu anda bi Xbox Series S var ve çoğu oyunu oynadım bu fiyata alınır mı PS5 exclusiveleri oynamadım çünkü ya da bekleyeyim mi vergi indirimini?