Sizce Ps5 Pro şuan alınır mı?

pro alınca 36 ya bir 10-15 de abonelige ve oyunlara harcamen gerekiyor oyunlar astronomik pahalı bunları karşılayacak paran varsa en iyisi pro zaten üstü yok şuan
Yok 50 de aboneliğe harcaması gerekiyor... abartmaya gerek yok PS de oyunlar daha bile ucuza geliyor. Ben çoğu oyunu kardeşlikle alıyorum özellikle DH forumda güvenilir, referanslı bir ton üye var ortak alıyorsun yada direkt üyelikle alıyorsun oynayıp geri üyeliği pri yada sec şeklinde satıyorsun. Bir çok oyunu bedavaya yada bedavaya yakın paralar oynadım PS5 de.
 
GTA 6 2028 gibi PC'ye geç çıkacaktır. Ben size düz PS5 tavsiye ederim. Çünkü elinizde zaten güçlü laptop var. GTA 6 ve Marvel's Wolverine oyunları tabi ki de PS5 PRO'da daha iyi çalışır ama Rockstar bence düz PS5'de bile GTA 6 optimizasyonu çok başarılı şekilde çalıştıracaktır. Ve ayrıca multiplatform oyunları laptopunuzdan oynarsınız ama özel oyunları için düz PS5 oldukça yeterlidir. Hatta bence elinizdeki laptop bile ps5 pro'dan çok daha iyi performans 4K'da verir. Onun için bence PS5 pro değil de Sony özel oyunları için düz PS5 gayet yeterli olur. Benim tavsiyem bunlardır.
 
Son düzenleme:
O fiyata sorunsuz ps 5 pro bulduysan ve gta 6'yı beklemek istemiyorsan alınır. Yoksa gerek yok sakın alma. Boş boş yatacak. Bende slim var gta için aldım. Bomboş duruyor şu an ama gta çıkınca bi ay başından kalkmam.
 
O kadar bekledik bari gta 6 yıda güzel grafiklerde oynayalım. Ps5 pro için değer.
 
Geri
Top