Bu 3 model arasından bakacağım türkiyedeki fiyat bandı belli gibi min 5500 duruyor amazon.de den stok kontrol edeceğim 460eur oradan alabilsem 4400tl oluyor bir sitede ASUS GeForce RTX 3060 Ti Dual 8 GB bunu buldum bu fiyata ancak site hakkında hiçbir fikrim yok kuzenime danışıp araştırma...
doğrusu hiç bakmadım bir yandan amazon de den de alabilirim orada bir tanıdığımız var ve belirli aralıklarla buraya geliyor o yüzden şu an hem modelde hem nereden alcağım konusunda kararsızım fakat en fiyat açısından en optimal önerebilrseniz aşırı sevinirim
tamamdır teşekkürler sizce bu parçaları şimdiden alsam gpu cpu sonra alsam sorun olur mu? her şeyi bir anda almamak düşüncesiyle 1 ay sonra gpu sonra satışa sunulduğu gibi hazırda bekleyip de cpu
Ram kötü mü sizce? yoksa bunu mu alsam
Kingston 16GB(2x8) HyperX Fury RGB 3200mhz CL16
veya direkt modeli mi değiştireyim?
1607257742
2 ram koydum sizden fikir bekliyorum bu şekilde olmuş mu? 1tb hdd im var zaten bir de
Ankart: B550-A Pro veya Asus TUF gaming b550-pro
Psu: Corsair cv650 veya High Power Performance GD600 (600w olması sadece bi soru işareti bıraktı)
Ram: 3200mhz cl16 dual 16gb bulabilirsem yoksa cl17 dual 3600mhz aynı ram
kasada bu kasa aşırı hoşuma gitmişti ondan seçtim ama TD500 Mesh...
Buna bakacağım teşekkürler 3200mhz cl16 daha güzel olabilir onun dışında bir sıkıntı var mı sence? psu
Sharkoon 650W SHP650 V2 80+ Güç Kaynağı bu alabilirim 446tl sinerji kenndi topladığı 3060 kasasında bunu kullanmış
Önerebilceksen bakmayı çok isterim almak için işlemci çıkışını da beklemekte haklı gibisiniz ram anakart psu önerilerinizi beklerim 3060ti r5 5600 için
Merhaba Macbookda rufus olmadığı iççin başka 2 programla deneyip usbye win8.1 attım ancak bir türlü freedos pc ye bunu taktığımda görmedi veya winfows 8 kurulumu gelip aygıt bulunamadı dedi. Yardımcı olabilirseniz çoook sevinirim.
işlemci %30-40 arası çalıştığından onunla alakalı değil diye düşünmüştüm. Üstüne 2 ekran kartı %95 de iken bile cpu kaldırıyor. Sanırsam Cpu ile alakalı 92 derecelere çıkıyor boost moduna geçince.
Sorun LoL ve Valorant'ta oluyoru. 144Hz sabit oynamak istiyorum ancak GPU %50-60'larda takılıp 100FPS veriyor. Mesela R6'da SLI açık iken 2 GPU'da %90'larda ama LOLde böyle değil. (Maksimum performans modunda.) GPU genelde 94 dereceye geldiğinde kendini alçaltıyor Lolde ise bu kadar ısınmıyor...