Neler Yeni

3060Ti Ryzen 5 5600(2021 q1 çıkıcak galiba) toplama Yorum ve fikirlerinize ihtiyacım var

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
doğrusu hiç bakmadım bir yandan amazon de den de alabilirim orada bir tanıdığımız var ve belirli aralıklarla buraya geliyor o yüzden şu an hem modelde hem nereden alcağım konusunda kararsızım fakat en fiyat açısından en optimal önerebilrseniz aşırı sevinirim
Bence asus dual 3060 ti olabilir itopyada 4800 tl gibi bir fiyatı vardı ama istersen palit 3060 ti da alabilirsin benim tercihim asus dualden yana olurdu eğer fiyatı artmazsa bence 3060 ti da yok rog muş yok gaming x miş falan hiç gerek yok üzerine 1 2 k para koyuyorlar

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,757
İsim
Mert Can Ergün
doğrusu hiç bakmadım bir yandan amazon de den de alabilirim orada bir tanıdığımız var ve belirli aralıklarla buraya geliyor o yüzden şu an hem modelde hem nereden alcağım konusunda kararsızım fakat en fiyat açısından en optimal önerebilrseniz aşırı sevinirim
asus dual evga

Bysid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Alperen Bulut
Bu 3 model arasından bakacağım türkiyedeki fiyat bandı belli gibi min 5500 duruyor amazon.de den stok kontrol edeceğim 460eur oradan alabilsem 4400tl oluyor bir sitede ASUS GeForce RTX 3060 Ti Dual 8 GB bunu buldum bu fiyata ancak site hakkında hiçbir fikrim yok kuzenime danışıp araştırma yapacağım amazonda stoklar sorunlu gibi. Çok teşekkür ederim yardımlarınız için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir yandan da yurt dışında alınca sorun çıkınca ne yapacağım da sıkıntı sizce sorun yaşar mıyım? amazon de den kulaklık aldığımda desteği bana vermişlerdi ama o zaman amazon com tr yoktu ve direkt türkiyeye gönderim olarak almıştım

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Bu 3 model arasından bakacağım türkiyedeki fiyat bandı belli gibi min 5500 duruyor amazon.de den stok kontrol edeceğim 460eur oradan alabilsem 4400tl oluyor bir sitede ASUS GeForce RTX 3060 Ti Dual 8 GB bunu buldum bu fiyata ancak site hakkında hiçbir fikrim yok kuzenime danışıp araştırma yapacağım amazonda stoklar sorunlu gibi. Çok teşekkür ederim yardımlarınız için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir yandan da yurt dışında alınca sorun çıkınca ne yapacağım da sıkıntı sizce sorun yaşar mıyım? amazon de den kulaklık aldığımda desteği bana vermişlerdi ama o zaman amazon com tr yoktu ve direkt türkiyeye gönderim olarak almıştım
Bu arada sana belirteyim dostum, CV650 çokta iyi değil. Performance GD600 çok daha iyi olur.

Bysid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Alperen Bulut
merhaba 2 anakart önermiştin

MSI MAG B550M BAZOOKA 4400MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DP mATX Anakart​

ASUS TUF GAMING B550-PLUS mATX​

MSI B550-A Pro Am4 ATX​

bu alttaki de üsttekiler gibi kaliteli mi yoksa matx anakart kasa mı seçmeliyim sence?

Furkan Yurtlu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Furkan
Alttaki parçaları almayı düşünüyorum ama emin olamadım öneri veya yorumlarınızı çok isterim
kasa gereksiz bence 900 tl ye boş kasa alıyorsun psu yoksa eğer gereksiz bence sinerji de silverstone nin on numara beyaz kasası var 660 tl ye 300 tl paran kalır üstüne

Top Bottom