Arama sonuçları: *

1. Óðinn

H81M-S1 anakarta uyumlu ram önerisi

Gigabyte H81M-S1 anakartım var şu anki RAM'le uyumlu bir RAM daha almak istiyorum. Özellikleri bu şekilde. Attığım linkteki RAM elimdekiyle aynı mı veya uyumlu çalışır mı? Aynısını nereden bulabilirim? 2 linkteki RAM'lerin ne farkı var...
  2. Óðinn

Barış anlaşmasını bozan ülkeye ne olur?

Bazı devletler birleşip antlaşmayı bozan ülkeye bu mevzuyu gerekçe göstererek saldırabilir.
  3. Óðinn

Beden Öğretmenim 50 Şınav 50 Mekik İstiyor Ne Yapabilirim

bgy sayfasındaki postlara bakabilirsin kendiliğinden çekmeye başlarsın
  4. Óðinn

Sizin için dünyanın en iyi oyunu hangisi?

being a dik.
  5. Óðinn

gaza getiren şarkı önerisi ?

6. Óðinn

Steam Profilini Güzelleştirme (Profil / Profil Arka Planı vb)

Topluluktan Pazar kısmına giriyorsun, Gelişmiş seçenekleri göster deyip Steam'i işaretliyor ve ardından arkaplanı işaretliyorsun. Sonrasında arama kutucuğuna Ciri yazıyorsun, ilgili arkaplanlar çıkıyor. Bu görevlerin hepsini yapıyorsun. 10 level olursun büyük ihtimalle, eğer hepsini tamamlarsan.
  7. Óðinn

Steam Profilini Güzelleştirme (Profil / Profil Arka Planı vb)

Steam pazarını kullanabilirsin. Ben Ciri ile ilgili 2 tane arkaplanı bırakayım. https://steamcommunity.com/market/listings/753/1284410-Ciri%3A%20Dash https://steamcommunity.com/market/listings/753/292030-Ciri%20%28Profile%20Background%29 Daha fazla istersen W2, W3 ve The Witcher Gwent Card Game...
  8. Óðinn

Witcher 3 Bitti SPOİLER İÇERİR

Ciri'ye bir kanka olarak değil de baba olarak yaklaştığın için kızı bıktırmışsın. Onunla kartopu oynamalıydın, Namert'in cenazesine gitmeliydin, Avalach'ın mekanını dağıtmalıydın, kısaca onu sevindirecek işler yapmalıydın. Ama seni sevmeyip gitmiş kızcağız. Kötü sona ulaşmışsın.
  9. Óðinn

Gta5 120gb ilk ssd sorun cikartirmi

Gelecek güncellemer ile birlikte 120 GB alan sıkıntı çıkartabilir. Şu an kafa kafaya yetiyor.
  10. Óðinn

Almak İstediğim Oyunlar/Oyun Önerileriniz

AC Odyssey, Vanheim, Rise of the Tomb Raider, She Sees Red, Late Shift, Deus Ex Human R., Life is Strange.
  11. Óðinn

Beyler 1650 super ekran kartında gta sa kasıyor neden

Eski bir oyun, optimizasyon da iyi değil sonuçta. İnternettekiler modlar indirmiş olabilir.
  12. Óðinn

Bu Laptop Squad Oyunu Oynatır Mı?

Oynarsın.
  13. Óðinn

İngilizce Ön eleme/okuma-yazma/yeterlilik sınavı hakkında Yardım

Bildiğim kadarıyla birkaç hoca soru soruyor, kendini tanıtmanı istiyor falan. Eğer geçerli not alamazsan hazırlık okuyorsun, geçersen okumuyorsun. Bu kadar biliyorum.
  14. Óðinn

Sultan papağanı gözü açılmıyor

Çok büyük ihtimalle sorun göz nezlesi gibi duruyor. Berbat bir bakım alışkanlığınız var, acilen düzeltmeniz gerekiyor. 2 haftada 1 kafes temizlemek nedir ya? Üstelik 2 tane kuş besliyorsunuz, 2 kat daha batacak etraf. Ben tek kuş beslememe rağmen 4 günde temizliyorum, siz karşılaştırın...
  15. Óðinn

Sultan papağanı gözü açılmıyor

Göz nezlesi gibi görünüyor. Kafes bakımını anlatır mısın? Haftada kaç kez kafes temizliyorsun, yemlikleri kaç günde üflüyorsun, nasıl besliyorsun vesaire.
  16. Óðinn

Film Önerisi (Motivasyon)

Good Will Hunting ;)
  17. Óðinn

Yardım Lolde kaç fps alırım ısınma sorunu yaşar mıyım?

Lol gibi bir oyunda ısınma sorunu olacağını sanmıyorum. Fps olarak da 100+ diyorum ben.
  18. Óðinn

Gta 5 Sistem Sıcaklığım İyimi

Cpu sıcaklığını bir tık fazla buldum ben.
  19. Óðinn

gta online Kaç Fps Alır ?

Aralarında çok fark var. Offline'da ne alıyorsan, Online'da 6-7 FPS düşüğünü alabilirsin.
  20. Óðinn

the witcher 4 çıkar mı ?

Çıkacak. 2023-24 gibi yıllarda çıkacağını düşünüyorum. Karakter olarak Letho'yu görmek çok sevindirirdi beni, ancak imkansız. Vesemir'in gençliği olacak gibi. Karakter yaratma ekranını yapmasınlar yeter...
Top Bottom