hocam bence indirmeyin ssd de az yer kalırsa yavaş çalışır sistemin çalışabilmesi için 40 gb rahat lazımdırPc de 240 GB SSD var fakat tek valorant olmasına rağmen 126 GB lik yer var indirsem sorun cikarmi veya SSD de nasıl yer açarım büyük oranla yükleyip sildigim uygulamalar yüzünden oldu
E peki nasıl yer açarım?hocam bence indirmeyin ssd de az yer kalırsa yavaş çalışır sistemin çalışabilmesi için 40 gb rahat lazımdır
Gta 5 100gb dan fazla yer kaplıyor ve şuanda indirirsen az yer kalacağından dolayı sıkıntı olabilir istersen yer açıp indirebilirsin amaPc de 240 GB SSD var fakat tek valorant olmasına rağmen 126 GB lik yer var indirsem sorun cikarmi veya SSD de nasıl yer açarım büyük oranla yükleyip sildigim uygulamalar yüzünden oldu
hocam sadece valorant yüklüyken nerden baksan 120 gb yer gitmiş hocam windos 10 30gb değilmi valorantta 17 mi neE peki nasıl yer açarım?
Bilgisayarında farketmedigin ama yer kaplayan şeyler var demekki foto atarsan daha fazla yardımcı olabilirizhocam sadece valorant yüklüyken nerden baksan 120 gb yer gitmiş hocam windos 10 30gb değilmi valorantta 17 mi ne
Bır saniye atiyorumBilgisayarında farketmedigin ama yer kaplayan şeyler var demekki foto atarsan daha fazla yardımcı olabiliriz
DoğrudurŞu an yeter ama gelen güncellemelerle boyut artarsa sıkıntı olur. Boş alan 20'nin altına düşünce sorun yaratıyor benim gözlemlediğim kadarıyla.
Bilgisayarında farketmedigin ama yer kaplayan şeyler var demekki foto atarsan daha fazla yardımcı olabiliriz
nvidia hocamhocam ekran kartınız amd ise amd güncellemeleri kaplıyor olabilir güncellemeleri indiriyor sonra silmiyor yıllardır kullandıgım wise disk cleaner programını önerebilirim gereksiz boş vs ne varsa bulup silebiliyor
hocam ben yuklemıstımde oyle baya yer acamadım fotograflarla gosterebılırmısınız?hocam ekran kartınız amd ise amd güncellemeleri kaplıyor olabilir güncellemeleri indiriyor sonra silmiyor yıllardır kullandıgım wise disk cleaner programını önerebilirim gereksiz boş vs ne varsa bulup silebiliyor