Inputlagbouncer
80+
Merhaba dostlar uzun bir süredir böyle bir sorunla karşı karşıyayım. Oyuna girdiğimde mouse' um da bir hissiyatsızlık oluyor, çok hantal davranıyor. Bu sorun sadece valorant da oluyor. CS2 'de oynuyorum ve fps daha düşük olmasına rağmen mouse hissiyatı daha iyi ve mermilerim daha iyi gidiyor. Denemediğim şey kalmadı. Tüm pc bileşenlerimi değiştirdim(kasa hariç). Başlıkta input lag yazıyor ama bunun bir input lag sorunu olup olmadığına bile emin değilim. Şimdi size denediğim şeylerden basit olan ama gözden kaçırabileceğim bir şey olduğunu düşünüyorsanız lütfen yazın.
Denediğim şeyler:
Onlarca Windows 10 ve windows 11 sürümü, custom windowsların neredeyse tamamı, paralı oslar bile kullandım. Nvidia reflex açık, kapalı, takviyeli hepsi denendi. BIOS ayarlarıyla çok kez oynandı, güncellendi, default olarak denendi, kesin sonuç yok. Oyun içi ayarları zaten her kombinasyonla denedim. Farklı usb portlar ve mouselar kullanıldı. Yüzlerce windows ayarı denendi. Nvidia denetim masası ayarları çok kez değiştirildi, farklı kombinasyonlar denendi. Driverlar güncel veya güncellenmemiş hepsi denendi. Şimdi ben elektriksel bir sorun olduğundan şüpheleniyordum ama böyle bir sorun olsa cs2 veya diğer oyunlarda olmazdı herhalde. Farklı internet sağlayıcılar ve modemler de kullandım. Acaba bir şeyleri kaçırıyor muyum? Yardımınız için şimdiden teşekkürler dostlar.
Sistem:
Ryzen 5 5500
rtx 3060ti
prime b450m a2 anakart
team t force 8x2 3200mhz ram
kingston 1tb m2 ssd, kingston 240 gb ssd, 500gb hdd
750w 80+ gold psu.
Viewsonic xg2431 240 hz monitor.
Mouse: Hyperx haste.
Klavye: dierya dk61se
Dostlar işlemci darboğazı falan demeyin çünkü bundan önce rtx 2060 vardı ve aynıydı sonuç. Zaten valorant ekran kartının işlemciye darboğaz yapabileceği bir oyun değil.
Denediğim şeyler:
Onlarca Windows 10 ve windows 11 sürümü, custom windowsların neredeyse tamamı, paralı oslar bile kullandım. Nvidia reflex açık, kapalı, takviyeli hepsi denendi. BIOS ayarlarıyla çok kez oynandı, güncellendi, default olarak denendi, kesin sonuç yok. Oyun içi ayarları zaten her kombinasyonla denedim. Farklı usb portlar ve mouselar kullanıldı. Yüzlerce windows ayarı denendi. Nvidia denetim masası ayarları çok kez değiştirildi, farklı kombinasyonlar denendi. Driverlar güncel veya güncellenmemiş hepsi denendi. Şimdi ben elektriksel bir sorun olduğundan şüpheleniyordum ama böyle bir sorun olsa cs2 veya diğer oyunlarda olmazdı herhalde. Farklı internet sağlayıcılar ve modemler de kullandım. Acaba bir şeyleri kaçırıyor muyum? Yardımınız için şimdiden teşekkürler dostlar.
Sistem:
Ryzen 5 5500
rtx 3060ti
prime b450m a2 anakart
team t force 8x2 3200mhz ram
kingston 1tb m2 ssd, kingston 240 gb ssd, 500gb hdd
750w 80+ gold psu.
Viewsonic xg2431 240 hz monitor.
Mouse: Hyperx haste.
Klavye: dierya dk61se
Dostlar işlemci darboğazı falan demeyin çünkü bundan önce rtx 2060 vardı ve aynıydı sonuç. Zaten valorant ekran kartının işlemciye darboğaz yapabileceği bir oyun değil.