Arama sonuçları: *

1. E

RKS 125r alınır mı? Motor önerisi

Tvs benim drift arkadaşımın ikiside gayet güzel yakışıklı motorlar
  2. E

Milletin fazladan 17 bin tl si olmayabilir herkes bütçesine göre motor alıyor kullanmadığınız motorlar hakkında ne güzel yorum yapıyorsunuz
  3. E

Adam bütçe söylemiş ona göre bir motor söyledim kendi kullandığım motor olduğu için tavsiye ettim zatturuk motoru neye göre dedin anlam veremedim
  4. E

Senin altında hangi motor var knk
  5. E

7 8 aydır tvs raider kullanıyorum 3500 küsür km de kardeşim tek kronik sıkıntısı vites göstergesi sapıtıyor onu da garantiden ekranı değiştiriyorlar ama ben çok kafaya takmadığım için değiştirmedim 73 bin felandı en son sıfırları zam gelmediyse bi bak istersen
  6. E

Bu kablo nedir bilen var mi ?

Fiber kablosuna benziyor
  7. E

Yardım 125 CC Motor Önerisi

Hayırlı olsun şimdiden kazasız belasız binin inşaallah
  8. E

Onla alakalı sıkıntı yaşamadım ilk aldığım günkü gibi duruyor motoru da yorarak kullandım baya bi sıkıntı yaşamadım 1725012131 Top speed 124 görüyor
  9. E

Çok bilmiyorum rks de arka da disk fren galiba tvs de arka fren kampana tutmuyor felan diyor çoğu kişide gayet de güzel tutuyor
  10. E

Titreme var yüksek devirlerde 1600 km de benim motor vida düşmesi yaşamadım yanımda alyan la geziyorum sıkıyorum gazlamaya çıkıp dönünce arada sırada 1725011867 Sesi olsun gidişi olsun gayet güzel motor
  11. E

Aynen öyle bir kroniği var ama çokta sorun etmedim kontağı kapatıp açtığında düzeliyor nadir oluyor zaten
  12. E

Knk 5 aydır felan tvs raider kullanıyorum memnunum motordan merak ettiğin bisey varsa sorabilirsin
  13. E

Yardım CS2 Faceit oynamak mantıklı mı?

Görevlerin 1 ay süresi oluyor her ay geliyor görev ama aşırı zor hayatsız olman lazım güzel şeyler kazanmak istiyorsan haftasonları felan küçük görevler geliyor onlar yapılır azar azar puan kasar sonra skin alırsın
  14. E

ryzen 5 5600 sıcaklık değerleri

Bu dereceler bu işlemci için normal hocam stok fanda degerler bende de aynıydı snowman t6 aldım yükte 65 geçmiyor hava soğutma alsan yeterli olur
  15. E

3 bin tl ve altı kask önerisi (hiç bilgim yok)

Bilmiyorum ki L olur büyük ihtimal 185 boy 75 kilo
  16. E

Çok teşekkür ederim bilgiler için bakacağım
  17. E

Sağlam mıdır alınır mı
  18. E

Arkadaşlar merhaba yakın zamanda 125 cc motor almayı düşünüyorum kask konusunda hiç bilgim yok hangi marka sağlamdır bilmiyorum yardımcı olur musunuz
Top Bottom