Gurkanpiro
80+ Platinum
yok ama komple benelli çakması ve cok kucuk duruyor gozumde benellıye gore 175 100 kg bı adamımNet Raider. Belki RK125S de olabilir. RKS nefretiniz yoksa.
Küçük kalacağını düşünmüyorum komple benelli çakması değil direkt benelliyle aynı aralarındaki fark teknolojik farklar abs olsun o olsun bu olsunyok ama komple benelli çakması ve cok kucuk duruyor gozumde benellıye gore 175 100 kg bı adamım
rks 125 s ıle tvs raider arasında farkları bılıyormusunuz acabaKüçük kalacağını düşünmüyorum komple benelli çakması değil direkt benelliyle aynı aralarındaki fark teknolojik farklar abs olsun o olsun bu olsun
bu vites göstergesi arada sapıtıp 2 den 4 ü felan gosterıyormusKnk 5 aydır felan tvs raider kullanıyorum memnunum motordan merak ettiğin bisey varsa sorabilirsin
bırde cok tıtredıgınde vıdaları dusuyomus dogrumu acabaAynen öyle bir kroniği var ama çokta sorun etmedim kontağı kapatıp açtığında düzeliyor nadir oluyor zaten
Titreme var yüksek devirlerde 1600 km de benim motor vida düşmesi yaşamadım yanımda alyan la geziyorum sıkıyorum gazlamaya çıkıp dönünce arada sıradabırde cok tıtredıgınde vıdaları dusuyomus dogrumu acaba
sagolun acaba rks 125s ile raider ın gıbı farkları var bılıyormusunTitreme var yüksek devirlerde 1600 km de benim motor vida düşmesi yaşamadım yanımda alyan la geziyorum sıkıyorum gazlamaya çıkıp dönünce arada sırada
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sesi olsun gidişi olsun gayet güzel motor
baska bır sorum daha olcak bu arka artcı peglerı cok tıtremeden dusuyormus sıkıntı yasadınızmıÇok bilmiyorum rks de arka da disk fren galiba tvs de arka fren kampana tutmuyor felan diyor çoğu kişide gayet de güzel tutuyor