Neler Yeni

Yardım 125 CC Motor Önerisi

ErenAltun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Necat Eren Altun
baska bır sorum daha olcak bu arka artcı peglerı cok tıtremeden dusuyormus sıkıntı yasadınızmı
Onla alakalı sıkıntı yaşamadım ilk aldığım günkü gibi duruyor motoru da yorarak kullandım baya bi sıkıntı yaşamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onla alakalı sıkıntı yaşamadım ilk aldığım günkü gibi duruyor motoru da yorarak kullandım baya bi sıkıntı yaşamadım
Top speed 124 görüyor

Gurkanpiro

80+ Gold

Top speed 124 görüyor
sagolun tesekkur ederım ehlıyetımı alacagım yakında ıkısınıde bı arastırıyım

GirayHan

80+ Platinum

GirayHan

80+ Platinum
raiderda hint malı degilmi
Hint. ama bajaj kadar iyi bir geçmişi yok. hintlilerin en iyisi bajaj şu an. o da zamanında KTM ile ortak çalışmalarından doğan tecrübeye sahip olmaları. Bu yüzden iyi blok üretiyorlar zaten.

Gurkanpiro

80+ Gold
Hint. ama bajaj kadar iyi bir geçmişi yok. hintlilerin en iyisi bajaj şu an. o da zamanında KTM ile ortak çalışmalarından doğan tecrübeye sahip olmaları. Bu yüzden iyi blok üretiyorlar zaten.

arastırma ıcerısındeydım bulundugum sehırde uygun bı tane olsa bakardım

GirayHan

80+ Platinum
arastırma ıcerısındeydım bulundugum sehırde uygun bı tane olsa bakardım
bulamazsan tvs bak o da 1 yıl kadar suzuki ile çalıştı bir zamanlar. ama bu süre kısıtlı olduğu için bişeyler kapabildiklerini pek sanmıyorum. bajaj zorlamaya çalış. en azından servis ağı geniş parçası bol ve servisleri motorlarda ki sorunlara tam hakimler.

Gurkanpiro

80+ Gold
bulamazsan tvs bak o da 1 yıl kadar suzuki ile çalıştı bir zamanlar. ama bu süre kısıtlı olduğu için bişeyler kapabildiklerini pek sanmıyorum. bajaj zorlamaya çalış. en azından servis ağı geniş parçası bol ve servisleri motorlarda ki sorunlara tam hakimler.
sagolun tesekkurler uzun yol tecrubem olsa baska sehırlere bakarım maalesef ilk motor tecrubem olcak

GirayHan

80+ Platinum
sagolun tesekkurler uzun yol tecrubem olsa baska sehırlere bakarım maalesef ilk motor tecrubem olcak
3-5 atarsın otobüsle getirirsin o çok sorun değil.

ilk motorun olacağı için har hur kullanmaya gelen bir motor al. bajaj bu konuda iyi. o yüzden öneriyorum. hindistanın yol koşullarına göre üretiliyor bu makinalar şaseleri amotisör takımları sağlam anlayacağım.

Top Bottom