Arama sonuçları: *

1. K

2080TI ve 10900K sistem toplama

Yanlış anlamasınlar ben özelden size argo şekilde veya başka şekilde hiç bir mesaj atmadım ama trol olduğunuzu düşünüyorum.
  2. K

Doğru diyorsun.
  3. K

Doğru.
  4. K

Dediğin şeyler birbirine uymuyor.Neden microsoft neden cyberpunk tabii ki insanların dikkatini çekmek için. Gta 6 duyurulsaydı bu seferde gta 6 testeriyim derdin. :mad:
  5. K

Stüdyo olmadan nasıl çalışacaksın.Koca microsoft ta çalışıyorsun.Neden gidip Polonya da ki bir firma da tester lık yapasın ki. Hem amerika da yaşıyorsun. Asıl trol olan sensin.:mad: Ben stüdyoların linkini vermesem stüdyo adı da veremeyecektin.
  6. K

Dediğin her şey birbiriyle çelişiyor.konunun trol olduğunu düşünüyorum. Anlaşma,Antivirus.Evden çalışan tester .Hepsi saçmalık bence.Microsoft ta çalışan bir adam neden gidip testerlık yapsın ki.Trol bir konu açmışsın bence.
  7. K

Anladım teşekkürler.Hangi stüdyo'ya bağlısınız? En azından birine bağlı olmanız gerekli evden çalışsanız da. https://en.cdprojektred.com/our-locations/ Şu link'te 3 stüdyo var.Veya hangisine başvuruda bulunup işe girdiniz?
  8. K

Yani tester'sınız? Anlayamadığım normalde oyunların sızmaması için çok dikkatli olunur.Evden nasıl tester olarak çalışabiliyorsunuz?
  9. K

Sadece meraktan soruyorum.CD projekt red polonya asıllı bir firma. Amerika da bir stüdyolarını bulamadım veya ben göremedim. Polonya da yeterince testerları vardır diye düşünüyorum.Hem Microsoft ta çalışıp hem nasıl Cyberpunk 2077 test ekibinden oluyorsunuz anlayamadım?
Top Bottom