Neler Yeni

2080TI ve 10900K sistem toplama

keko_02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ekin Barış İldeniz
Sadece meraktan soruyorum.CD projekt red polonya asıllı bir firma. Amerika da bir stüdyolarını bulamadım veya ben göremedim. Polonya da yeterince testerları vardır diye düşünüyorum.Hem Microsoft ta çalışıp hem nasıl Cyberpunk 2077 test ekibinden oluyorsunuz anlayamadım?

Son düzenleme:

Ali Can

80+
Sadece meraktan soruyorum.CD projekt red polonya asıllı bir firma. Amerika da bir stüdyolarını bulamadım veya ben göremedim. Polonya da yeterince testerları vardır diye düşünüyorum.Hem Microsoft ta çalışıp hem nasıl Cyberpunk 2077 test ekibinden oluyorsunuz anlayamadım? dediğim gibi meraktan soruyorum.
Stüdyoda çalışmam için daha ciddi bir göreve ihtiyacım var. Ben sadece Cyberpunkı oynayıp hata tespit ediyorum. Zaten şu an herkes evden çalışıyor. Dediğim gibi stüdyo için kodlama vs. Lazım. Şuan herkes kendi ülkesinde

keko_02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ekin Barış İldeniz
Stüdyoda çalışmam için daha ciddi bir göreve ihtiyacım var. Ben sadece Cyberpunkı oynayıp hata tespit ediyorum. Zaten şu an herkes evden çalışıyor. Dediğim gibi stüdyo için kodlama vs. Lazım. Şuan herkes kendi ülkesinde
Yani tester'sınız? Anlayamadığım normalde oyunların sızmaması için çok dikkatli olunur.Evden nasıl tester olarak çalışabiliyorsunuz?

Son düzenleme:

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Soğutucu olarak T6 Ultra önerebilirim :D. Şaka bi yana çok iyi hocam. Allah kolaylık versin.
10900K ile T6 ultra hmm
ben bi çay alıyım yüksek sıcaklıkta çabuk kaynar :D

Ali Can

80+
Yani tester'sınız? Anlayamadığım normalde oyunların sızmaması için çok dikkatli olunur.Evden nasıl tester olarak çalışabiliyorsunuz? (Bu işleri merak ediyorum ilk kez böyle bir örnek gördüğümden merak ediyorum rahatsız ettiysem kusura bakmayın.)
Çok fazla sözleşme imzalanıyor. Yani biri çıkıpda oynanışına atmıyor veya kodlarını. Atamıyor çünkü sözleşmeler ağır yüklü para cezası içeriyor

keko_02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ekin Barış İldeniz
Çok fazla sözleşme imzalanıyor. Yani biri çıkıpda oynanışına atmıyor veya kodlarını. Atamıyor çünkü sözleşmeler ağır yüklü para cezası içeriyor
Anladım teşekkürler.Hangi stüdyo'ya bağlısınız? En azından birine bağlı olmanız gerekli evden çalışsanız da.

Şu link'te 3 stüdyo var.Veya hangisine başvuruda bulunup işe girdiniz?

Ali Can

80+
Yani tester'sınız? Anlayamadığım normalde oyunların sızmaması için çok dikkatli olunur.Evden nasıl tester olarak çalışabiliyorsunuz? (Bu işleri merak ediyorum ilk kez böyle bir örnek gördüğümden merak ediyorum rahatsız ettiysem kusura bakmayın.)
Çok iyi ve Dünya'nın en iyi Anti Virüslerini kullanıyoruz , bilgisayara giriş yapamıyorlar eğer bunu sorduysan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anladım teşekkürler.Hangi stüdyo'ya bağlısınız? En azından birine bağlı olmanız gerekli evden çalışsanız da.

Şu link'te 3 stüdyo var.Veya hangisine başvuruda bulunup işe girdiniz? (dediğim gibi ilk kez böyle birini forumda görüyorum.Ondan dolayı foruma kayıt oldum :).)
Krakov stüdyosuna katıldım. Hem oraya gitmişken bi Krakow 2017 maçlarınada izledim. Eğer CS fanatiğiysen anlamışsındır.

Bi
Çok iyi ve Dünya'nın en iyi Anti Virüslerini kullanıyoruz , bilgisayara giriş yapamıyorlar eğer bunu sorduysan.

Krakov stüdyosuna katıldım. Hem oraya gitmişken bi Krakow 2017 maçlarınada izledim. Eğer CS fanatiğiysen anlamışsındır.
Bir aralar öyleydim çünkü

Bi

keko_02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ekin Barış İldeniz
Dediğin her şey birbiriyle çelişiyor.konunun trol olduğunu düşünüyorum. Anlaşma,Antivirus.Evden çalışan tester .Hepsi saçmalık bence.Microsoft ta çalışan bir adam neden gidip testerlık yapsın ki.Trol bir konu açmışsın bence.

Son düzenleme:

Ali Can

80+

Dediğin her şey birbiriyle çelişiyor.Besbelli trolsünüz. Anlaşma,Antivirus.Evden çalışan tester .Hepsi saçmalık.Microsoft ta çalışan bir adam neden gidip testerlık yapsın ki.Trol bir konu açmışsın.Boş bir konu.
Haklısın kardeşim sonuna kadar. Bu arada bir stüdyoya gidip kayıt olmamada gerek yok. Sen trollsün galiba. Hiçbirşey bilmiyorsun ve konuşuyorsun

Haklısın kardeşim sonuna kadar. Bu arada bir stüdyoya gidip kayıt olmamada gerek yok. Sen trollsün galiba. Hiçbirşey bilmiyorsun ve konuşuyorsun
Beyler ben trollmüşüm. Cyberpunk çıkınca sitesine girip bakarsınız. Hangi ekipde kim varmış. Kasımda buraya gel. Ama bakıp da gel. Sonra konuş

keko_02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ekin Barış İldeniz

Stüdyo olmadan nasıl çalışacaksın.Koca microsoft ta çalışıyorsun.Neden gidip Polonya da ki bir firma da tester lık yapasın ki. Hem amerika da yaşıyorsun. Asıl trol olan sensin.:mad: Ben stüdyoların linkini vermesem stüdyo adı da veremeyecektin.

keko_02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ekin Barış İldeniz

Beyler ben trollmüşüm. Cyberpunk çıkınca sitesine girip bakarsınız. Hangi ekipde kim varmış. Kasımda buraya gel. Ama bakıp da gel. Sonra konuş
Dediğin şeyler birbirine uymuyor.Neden microsoft neden cyberpunk tabii ki insanların dikkatini çekmek için. Gta 6 duyurulsaydı bu seferde gta 6 testeriyim derdin. :mad:

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,658
Üyeler
162,044
Son üye
aydogduemrullah397@gmail.
Top Bottom