Neler Yeni

2080TI ve 10900K sistem toplama

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

T.P.G.

80+ Titanium
Doğru ama insanları kandırıp umutlandırıyor sistem gereksinimleri hakkında.Ordan burdan bulduğu bilgilerle şu sistemde çalışmaz bunda şöyle olur diyor.Microsoft ta çalışıyor ama polonya şirketinde testerlık yapıyor.Dikkat çekme amacından başka bir şey yok
Boşver kardeşim. Seni ilgilendirmiyor. Adam sana iftira falan da atmadı şu an boş yere bu yaptıkların. Ya öyleyse? O zaman ne diyeceksin?

Ali Can

80+
@keko_02 trollse troll boşver. Değilse de değildir sen önerini yap çık günahı kendi boynuna yalan atıyorsa.
Evet sanırım tek bir adamın sözüyle beni yalancı yaptın. Sağol kardeşim sağol
Mesaj otomatik birleştirildi:

Y
Evet sanırım tek bir adamın sözüyle beni yalancı yaptın. Sağol kardeşim sağol
Yanlış alıntıladım özür dilerim

Ali Can

80+
Seni yalancı yapmadım. Eğer öyleyse günahı kendi boynuna seni ilgilendirmez dedim. Hayır seni savunuyorum suçlu oluyorum anlayamadım.
Yanlış alıntıladım özür dilerim. 2 arkadaş gelmiş yazmış. Onlara cevap yazcaktım

Seni yalancı yapmadım. Eğer öyleyse günahı kendi boynuna seni ilgilendirmez dedim. Hayır seni savunuyorum suçlu oluyorum anlayamadım.
Özeldende argo kullanıyorlar çünkü biraz kafam karıştı

keko_02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ekin Barış İldeniz
Yanlış alıntıladım özür dilerim. 2 arkadaş gelmiş yazmış. Onlara cevap yazcaktım

Özeldende argo kullanıyorlar çünkü biraz kafam karıştı

Yanlış anlamasınlar ben özelden size argo şekilde veya başka şekilde hiç bir mesaj atmadım ama trol olduğunuzu düşünüyorum.

Top Bottom