DJ. Mic Check
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Hocam rog strix helios veya 500D SE alabilirsiniz kasa olarak.Kasayı Coolermaster H500M de alabilirim ne dersiniz
Hocam rog strix helios veya 500D SE alabilirsiniz kasa olarak.Kasayı Coolermaster H500M de alabilirim ne dersiniz
Doğru.@keko_02 trollse troll boşver. Değilse de değildir sen önerini yap çık günahı kendi boynuna yalan atıyorsa.
Boşver kardeşim. Seni ilgilendirmiyor. Adam sana iftira falan da atmadı şu an boş yere bu yaptıkların. Ya öyleyse? O zaman ne diyeceksin?Doğru ama insanları kandırıp umutlandırıyor sistem gereksinimleri hakkında.Ordan burdan bulduğu bilgilerle şu sistemde çalışmaz bunda şöyle olur diyor.Microsoft ta çalışıyor ama polonya şirketinde testerlık yapıyor.Dikkat çekme amacından başka bir şey yok
Evet sanırım tek bir adamın sözüyle beni yalancı yaptın. Sağol kardeşim sağol@keko_02 trollse troll boşver. Değilse de değildir sen önerini yap çık günahı kendi boynuna yalan atıyorsa.
Yanlış alıntıladım özür dilerimEvet sanırım tek bir adamın sözüyle beni yalancı yaptın. Sağol kardeşim sağol
Seni yalancı yapmadım. Eğer öyleyse günahı kendi boynuna seni ilgilendirmez dedim. Hayır seni savunuyorum suçlu oluyorum anlayamadım.Evet sanırım tek bir adamın sözüyle beni yalancı yaptın. Sağol kardeşim sağol
Doğru diyorsun.Boşver kardeşim. Seni ilgilendirmiyor. Adam sana iftira falan da atmadı şu an boş yere bu yaptıkların. Ya öyleyse? O zaman ne diyeceksin?
Yanlış alıntıladım özür dilerim. 2 arkadaş gelmiş yazmış. Onlara cevap yazcaktımSeni yalancı yapmadım. Eğer öyleyse günahı kendi boynuna seni ilgilendirmez dedim. Hayır seni savunuyorum suçlu oluyorum anlayamadım.
Özeldende argo kullanıyorlar çünkü biraz kafam karıştıSeni yalancı yapmadım. Eğer öyleyse günahı kendi boynuna seni ilgilendirmez dedim. Hayır seni savunuyorum suçlu oluyorum anlayamadım.
Yanlış alıntıladım özür dilerim. 2 arkadaş gelmiş yazmış. Onlara cevap yazcaktım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Özeldende argo kullanıyorlar çünkü biraz kafam karıştı