hocam böyle bir sisteme bence hhd de kullanılmaz yani oyunlar hızlı açılsın diyeMerak etme dostum eski sistemden 64TB HDD var
Mesaj otomatik birleştirildi:
3000$ dolarını onlar verdiler. Onun dışında Iphone 11 , MacBook , Tesla Model S verdiler. Evde 4 tane MacBook var
Dostum SSD'de var. Zaten pek oyun oynamıyorum. Yoğunlukla iş , TB'lı dosya geliyor. İnanır mısın günde 10TB'dan fazla dosya alıp dosya gönderiyorum. En fazla ihtiyaç HDDhocam böyle bir sisteme bence hhd de kullanılmaz yani oyunlar hızlı açılsın diye
tmm allah kolaylık versin sana o sistemin darısıda bizim başımızaDostum SSD'de var. Zaten pek oyun oynamıyorum. Yoğunlukla iş , TB'lı dosya geliyor. İnanır mısın günde 10TB'dan fazla dosya alıp dosya gönderiyorum. En fazla ihtiyaç HDD
Bence rami en az 32 gb fln kullanmalısın diye düşünüyorum.Merhaba Amerika'da yaşıyorum. Microsoft'ta çalışıyorum. Aynı zamanda Cyberpunk 2077 deneme ekibi , bug veya hata tespit etme ekibindeyim. Kesinlikle övünmüyorum. Böyle bir sistemi napacaksın deyip insanı kanser edenler var. Oyunda oynayacağım elbette. Sistemi yazıyorum. Sanırım buraya yazmamın tek sebebi çok fazla aktif üye olması konusunda başarılı bir forum.
Evga RTX 2080TI 11GB XC 1250$
İ9 10900K 549$
Team T-Force Xcalibur (8×2=16) 2X 180$
SeaSonic Focus Plus 850W 80+ Gold 110$
Samsung 970 Evo Plus 1TB 230$
Samsung 970 Evo Plus 500GB 80$
Thermaltake Commander G33 150$
MSİ Meg Z490 Ace 400$
Rog Strix Scope Deluxe MX Cherry Red 90$
Rog Pugio 55$
Sennheiser GSP600 250$
Sennheiser GSX1000 Amplifikatör 299$
Asus 31.5 CG32UQ 5ms 4K 900$
Toplam 4593$
Güzel mi sizce
Hay maşallah yeni çıkacak oyunlar hakkında info verir misin pekiMerak etme dostum eski sistemden 64TB HDD var
Mesaj otomatik birleştirildi:
3000$ dolarını onlar verdiler. Onun dışında Iphone 11 , MacBook , Tesla Model S verdiler. Evde 4 tane MacBook var
Sistem 10 numara hocam alabilirsiniz.Öyle zaten 2X yazdım. Herkesin gözünden kaçıyor
Çok fazla veremiyorum bunu şirket kendi vercek çünkü. Ancak 8GB rami olanlar indiremeyebilir veya kasa kasa oynayabilir. En kötü GTX 1050Tİ kaldırmayabilir. GTX 1650 zorlanır. Bu kadar yeter herhalde. Ben oyunu oynuyorum bu arada 4K'da. Çok iyi. Oynancaksa 4K oynanmalı diye düşünüyorumHay maşallah yeni çıkacak oyunlar hakkında info verir misin peki
Rx 5600 xt var kaldırır mı?Çok fazla veremiyorum bunu şirket kendi vercek çünkü. Ancak 8GB rami olanlar indiremeyebilir veya kasa kasa oynayabilir. En kötü GTX 1050Tİ kaldırmayabilir. GTX 1650 zorlanır. Bu kadar yeter herhalde. Ben oyunu oynuyorum bu arada 4K'da. Çok iyi. Oynancaksa 4K oynanmalı diye düşünüyorum