Arama sonuçları: *

1. R

Performax-G Xargon Mekanik Klavye Alınır mı ?

Linkteki ürün hakkındaki düşünceniz nelerdir acaba ?
  2. R

Performax-G Xargon Mekanik Klavye Alınır mı ?

https://www.hepsiburada.com/performax-performax-g-xargon-mekanik-rgb-oyuncu-klavyesi-red-switch-p-HBCV000000DQK1 Yukarıdaki klavye hakkındaki düşünceleriniz nedir ? Niyetim ilk alışverişte verilecek 50 TL indirim ile yaklaşık 330 TL ye almak. Şimdiden teşekkürler.
  3. R

James Donkey 610S klavye alınır mı ?

Teşekkürler oldukçA İŞİME YARAYACAK 😁
  4. R

Nasıl yapabilirim açıklar mısınız ?
  5. R

Açıkcası bunlara pek sıcak bakmadım, başka öneriniz var mıdır ? 1622031614 Redragon kumara mı ?
  6. R

Belirttiğim gibi bütçem max. 350 tl. Buna göre bir öneride bulunursanız sevinirim.
  7. R

https://www.incehesap.com/james-donkey-610s-oyuncu-gaming-klavye-fiyati-43722/?utm_source=google&utm_medium=listing&utm_campaign=43722 Klavye bu. Red switch bulamazsam black alacağım sanırım. Eğer bu klavye iyi değilse önerilerinize açığım. BÜTÇE MAX. 350. çı
  8. R

Ailemle yaşıyorum red switch sorun çıkartır mı ?

Ya stokta kalmamış max 350 tl bütçem var bunu alamayacağım galiba. var mıdır önerin ?
  9. R

Deme lan öyle kötü oluyorum 😂 1621974703 Var mıdır önerin ?
  10. R

Bu olmamalıydı. 1621974517 Attığım siteden mi aldın
  11. R

Dediğim gibi ailemle yaşıyorum ve yan odadalar. Babam sesi hiç sevmez 😂 Hayatımda hiç mekanik klavye kullanmadım tecrübe etmek istiyorum. Red switch alsam herhangi bir problem yaşar mıyım ? Hatta düşündüğüm klavye ektedir...
  12. R

Max. 350 TL Red switch mekanik klavye önerisi.

Uzun kullanımda bir problem çıkarmaz değil mi
  13. R

Max. 350 TL Red switch mekanik klavye önerisi.

Arkadaşlar konu gayet açık destek olursanız sevinirim. GameBooster G908 Bolt Aklımdan bu klavye geçiyor sizce nasıl ?
  14. R

Bu sistemi yorumlar mısınız?

Malesef eski bir bilgisayar dönemimize göre geride 4gb ram takviyesi ve küçük bir ekran kartı takviyesi ile az da olsa cana gelebilir. (Bilgilerime göre yazdım doğruluğunu bilemem)
  15. R

Bu Kasa Hakkındaki Görüşleriniz Nedir ?

Arkadaşlar bu kasa itopya.com üzerinden 419 TL ye satışa sunuluyor indirimin bitmesine az vakit kaldı. Fiyatına göre bayağı iyi olmadğı sürece 550-600 TL ye çıkmaya niyetim yok. - MSI MAG VAMPIRIC 011C Tempered Glass USB 3.2 Mid Tower Kasa | ITOPYA MSI MAG VAMPIRIC 011C Tempered Glass USB 3.2...
  16. R

Msi Vampiric 011C Kasa Nasıldır ?

Arkadaşlar bu kasa itopya.com üzerinden 419 TL ye satışa sunuluyor indirimin bitmesine az vakit kaldı. Fiyatına göre bayağı iyi olmadğı sürece 550-600 TL ye çıkmaya niyetim yok. - https://www.itopya.com/msi-mag-vampiric-011c-tempered-glass-usb-32-mid-tower-kasa/ - Düşüncelerinizi Yazın... -...
Top Bottom