Neler Yeni

Bu sistemi yorumlar mısınız?

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Merhabalar. 12 yıllık bir sistemimiz var. Şuan imzamdaki sistemi kullandığımız için dolabın üstünde duruyor. Okullar açılınca abim üniversite‘ye gidecek. Bu yüzden pc’yi alacak. Bana o eski pc kalacak. Sistemi bir yorumlayabilir misiniz? Belki babam değiştirmemiz gerektiğini anlar. Babama göstereceğim yorumları. (Ayrıca en son içindeki şeylere bakmak için kurduk ama açılmadı hiç)
Geforce 210 Ekran kartı
Core 2 duo işlemci
2+1 3gb Ram
Psu ve anakart’ı bilmiyorum. Pc’nin modeli casper era

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Fatih
Malesef eski bir bilgisayar dönemimize göre geride 4gb ram takviyesi ve küçük bir ekran kartı takviyesi ile az da olsa cana gelebilir.
(Bilgilerime göre yazdım doğruluğunu bilemem)

Affection

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Batın
Merhabalar. 12 yıllık bir sistemimiz var. Şuan imzamdaki sistemi kullandığımız için dolabın üstünde duruyor. Okullar açılınca abim üniversite‘ye gidecek. Bu yüzden PC’yi alacak. Bana o eski PC kalacak. Sistemi bir yorumlayabilir misiniz? Belki babam değiştirmemiz gerektiğini anlar. Babama göstereceğim yorumları. (Ayrıca en son içindeki şeylere bakmak için kurduk ama açılmadı hiç)
Geforce 210 Ekran kartı
Core 2 duo işlemci
2+1 3gb Ram
PSU ve anakart’ı bilmiyorum. PC’nin modeli casper era
bende de şu an laptop var 8 yıllık babamı ikna ettim ben inşallah sen de edersin 3600+2060 alıcaz önümüzde ki hafta allah yardımcın olsun ve şunu da söyleyim o sistem oyun pc si abin neden alıyo üni de ne yapıcak notebook olsa anlarım derslere falan götürür ama saçmalık sende kalması lazım sistemin

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende de şu an laptop var 8 yıllık babamı ikna ettim ben inşallah sen de edersin 3600+2060 alıcaz önümüzde ki hafta allah yardımcın olsun ve şunu da söyleyim o sistem oyun PC si abin neden alıyo üni de ne yapıcak notebook olsa anlarım derslere falan götürür ama saçmalık sende kalması lazım sistemin
Okulda gerek oluyormuş o yüzden.

Affection

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Batın
Okulda gerek oluyormuş o yüzden.
hahahaahahahhahah sadece gülerim o kadar yüksek donanımlar mı gerekiyormuş max 4k lık bir sistem yeter de artar rtx2060 ile ne yapıcakmış hangi bölüme gidiyo abin

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hahahaahahahhahah sadece gülerim o kadar yüksek donanımlar mı gerekiyormuş max 4k lık bir sistem yeter de artar rtx2060 ile ne yapıcakmış hangi bölüme gidiyo abin
Hayır yanlış anladın sen. tabii ki 4k‘lık pc’de yeter. Ama başka pc yok. O eski pc’yi götüremez.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Sistemini yorumlamamızı istiyorsan çok kötü hiçbir oyunu açmaz açsada çok çok düşük FPS te oynarsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,022
Üyeler
166,867
Son üye
wulfgaard
Top Bottom