Arama sonuçları: *

1. Karizlovem

Xiaomi mi 11T telefonu değiştirip honor 200 e geçmek mantıklı mı?

Anladım, ikisinin video karşılaştırmaları illaki vardır, biraz da yorumları okuyup ona göre siz karar verseniz daha çok iyi olur.
  2. Karizlovem

Kamera tatmin edecek seviyede değil lakin işlemcisi oldukça iyi.
  3. Karizlovem

Honor 200 vs POCO X6 Pro

Beni hafıza yönünden açıkçası düşündürüyor, 128 GB bana yetmez. Sistem zaten 15 GB kullanıyor, geriye bir şey kalmiyor.
  4. Karizlovem

Honor 200 vs POCO X6 Pro

Hangi sorumdan bahsetmektesiniz acaba? 1732740675 Öneriyorsunuz anladığım kadarıyla o halde.
  5. Karizlovem

Honor 200 vs POCO X6 Pro

@telefoncu Dayi Samsung tarafından S23 FE veya S24 FE düşünmüyor değilim lakin bunların hafızaları bana yeterli gelmeyecek gibi duruyor. 128 GB yetmez diye düşünüyorum. Zaten 15 GB sisteme gidiyor geriye bir şey kalmiyor. Çok fazla uygulama yükleyen birisyim. 1732737973 Ben de Xiaomi var ve...
  6. Karizlovem

Honor 200 vs POCO X6 Pro

Evet görmüştüm lakin şu şu sebeplerden dolayı iyidir diyebileceğiniz neler var 1732737837 Alırsam büyük ihtimalle 12 GB, 512 olan versiyonunu tercih ederim gibi.
  7. Karizlovem

Honor 200 vs POCO X6 Pro

Açıklayıcı yazınız için teşekkür ederim, kamera ekran, batarya gibi özellikler gibi sayamadığım bir çok şey bakımından hangisi iyidir? Poco'nun oyun telefonu olduğunu biliyorum.
  8. Karizlovem

X6 Pro düşünüyor musunuz acaba?
  9. Karizlovem

Honor 200 vs POCO X6 Pro

Merhaba, bir telefon almayı düşünüyorum lakin bu iki model arasında kaldım ve hangisini alacağımı bilemedim. Daha çok sosyal medya, internette gezmek, gündelik işler yapmak, az çok oyun oynamak ve hafıza olarak en az 256-512 GB'lik bir şey bakıyorum, 512 GB olması tercihimdir 20.000 civarına...
  10. Karizlovem

Uçak ile seyahatta çekme helva götürülebilir mi?

Teşekkür ederim peki bunu nasıl muhafaza ederek taşıyayım? Yani sadece spor çantası gibi bir çantayla yola çıkacağım helvaları spor çantasının içine mi sıkıştırayım yoksa bildiğimiz beyaz poşetleri elimde taşıyarak götürsem problem olur mu
  11. Karizlovem

İlk Defa Uçaga Binicem Valiz Hakkında

Tamamdır teşekkür ettim, paketlemesinı nasıl yapmamı önerirsin? Valizim yok, normal bu spor çantaları oluyor ya onun gibi bir çantam var ya ona koyacağım yada elimde poşetle olacak
  12. Karizlovem

İlk Defa Uçaga Binicem Valiz Hakkında

hocam peki helva tarzı şeyler?
  13. Karizlovem

Uçak ile seyahatta çekme helva götürülebilir mi?

Hayırlı günler, ilk defa uçak ile seyahat yapacağım ve tam olarak hakim değilim. Memleketimden evime dönerken çekme helva ve pişmaniye almıştım ve eve götüreceğim 850 gr, 280 gr, 300 gr ve 100 gr kahve paketli. Bunları el seyahat çantam veya normal bir poşetin içerisinde taşısam problem yaratır...
  14. Karizlovem

6 Adet 30 cm hareket sensörlü şarjlı ışık 104₺ (vergi dahil değil)

Minimum sipariş tutarı yok muydu temu da? Bildiğim kadarıyla 800 civarında değil miydi
  15. Karizlovem

🔥İndirim Müşteri Kaydını Tamamla, 500 TL Hediye Para Kazan!

Yarım saati geçtim 20.50 den beri 12ye kadar sürekli bekliyorum olmadı böyle saçma iş görmedim.
  16. Karizlovem

Sınavsız ikinci üniversite için Atatürk Üniversitesi vs Anadolu Üniversitesi

Teşekkür ederim, bu konulara hakimsiniz gördüğüm kadarıyla hocam. Peki hangi bölümleri önerirsiniz? Yaş şartı sorun olmaması da bir yandan önemli, atama gibi bir durum olursa problem çekmek istemeyiz 35 yaş üstü için.
  17. Karizlovem

Sınavsız ikinci üniversite için Atatürk Üniversitesi vs Anadolu Üniversitesi

Hayırlı günler arkadaşlar, örgünden açığa geçiş işlemi yapacağız lakin üniversite ve bölüm olarak hangisi daha mantıklı ve iyidir bilemedik. Atatürk Üniversitesi ve Anadolu Üniversitesi arasında kaldik ve Atatürk Üniversitesi'nin başvuru tarihleri bugün bitiyor. Bölüm olarak Tıbbi Dokümantasyon...
  18. Karizlovem

Sınavsız ikinci üniversite hk.

Neden Atatürk' Uni'yi tavsiye etmediniz acaba? 1728240528 Ne yaptınız acaba bende kararsızım.
  19. Karizlovem

🔥İndirim El feneri ve anahtarlık 42TL🔥

Tam olarak 3-4 gündür anahtarlık olarak ne alsam diye düşünüyordum alışveriş sitelerine bakıp duruyordum şimdi bunu görünce şaşırdım direkt görür görmez almıştım lakin zamanım olmadığı için yorum yapamadım. Çok teşekkürler 🙏🙏
  20. Karizlovem

E kayıtta 2008 öncesi mezuniyet hatası

Merhaba, ek tercih ile başvuruyu yaparken en kayıtta 2008 öncesi mezuniyet hatası alıyoruz. Bunu internetten yapmanin bir yolu yok müdür yoksa mecbur olarak yüz yüze mi yapılması gerekli?
Top Bottom