Derimde çatlak oluşuyor sizce ne yapılmalı?

bugün gittim hiç bir ilaç geçirmez dedi geçirseydi ben kullanırdım gibi şeyler söyledi forumda bir arkadaş fito ile madecassol karıştırmamı söyledi onu deniyecem internette biraz araştırdım işe yarıyor diyorlar
hocam o el kuruluğu veya çatladıgı zaman kullanmistim o karışımı bu durumde ne olur bilemiyorum

hocam o el kuruluğu veya çatladıgı zaman kullanmistim o karışımı bu durumde ne olur bilemiyorum
contractubex bu ilaç ise en derin yaralara kadar geçirdiği söyleniyor bunu da bulursam almayı düşünüyorum

Konu hortlamış ama ben yinede yazayım afedersinizde benim g*t göbek apış arası her tarafımda bir çatlak var herhangi bir problem teşkil etmiyor sadece görüntüsü iğrenç onada çare yok boşu boşuna ümitlenmeyin.

sen hangi kremi kullandıysan
fito, contractubex, madecassol kremlerinin çatlaklar için faydasını gördünüz mü
dostlar ben kullanmadım alsaydım düzenli sürmezdim büyük bir ihtimalle, ama yaklaşık 1 ay önce cilt doktoruna gittim ve bana en etkili olanı önerdi o da contractubex en aza indirgiyormuş ama kesinlikle tam anlamıyla geçirmiyor ve fiyatı da tuzlu, deneyebilirsiniz.

Gerçekten işe yarıyor mudur hocam?
bu önerilerim enhızlı hücre yenileyici yöntemler kendim de eczane işletiyorum zaten eğer leke iz veya ameliyat yaraları tarzı şeyler üzerinden fazla zaman geçirmeden bu tarz şeyler kullanırsam çok hızlı bir şekilde o izler yok oluyor öncelikle sarı kantaron yağı sürüp onu yedirdikten sonra bu bahsettiğim iki yöntemden birini uyguluyorsun

bu önerilerim enhızlı hücre yenileyici yöntemler kendim de eczane işletiyorum zaten eğer leke iz veya ameliyat yaraları tarzı şeyler üzerinden fazla zaman geçirmeden bu tarz şeyler kullanırsam çok hızlı bir şekilde o izler yok oluyor öncelikle sarı kantaron yağı sürüp onu yedirdikten sonra bu bahsettiğim iki yöntemden birini uyguluyorsun
Şubat sonu gibi karnımın kenarına çay dökülmüştü, çok fazla acı hissetmedim sadece sızlama oldu ben de sarı kantaron yağı kullanıyorum bunun yanında lamiderm krem vardı onu kullanmaktayım. Şu an kahverengi şeklinde ve iz de kalmasını istemiyorum açıkçası, doktora gösterdiğim de 2. derece demişti ve iz kalmaz ondan dedi. Halen rengi kahverengi düzelmedi ne yapabilirim?

Şubat sonu gibi karnımın kenarına çay dökülmüştü, çok fazla acı hissetmedim sadece sızlama oldu ben de sarı kantaron yağı kullanıyorum bunun yanında lamiderm krem vardı onu kullanmaktayım. Şu an kahverengi şeklinde ve iz de kalmasını istemiyorum açıkçası, doktora gösterdiğim de 2. derece demişti ve iz kalmaz ondan dedi. Halen rengi kahverengi düzelmedi ne yapabilirim?
sen dediğim kremi kullan sarı kantarona devam et ama az miktarda sür contratubex iyi gelicektir ona

Geri