Arama sonuçları: *

1. Cikulo

200 TL'ye Kadar Hafif Mouse Önerisi

Önerileriniz için çok teşekkürler karar vermemde çok yardımcı oldunuz.
  2. Cikulo

200 TL'ye Kadar Hafif Mouse Önerisi

Öncelikle herkesin Kurban Bayramını kutluyorum ve konuma geciyorum. Genelde CSGO oynuyorum. Bir süre sonra kolum agrımaya başlıyor çünkü şuan ki mousem biraz ağır. İnternette çok fazla seçenek var ,fikir danışayım dedim. Sensoru de aşırı kötü olmayacak ve hafif olacak şekilde mouse arıyorum...
  3. Cikulo

Düşük Bütçeli APU Sistem

Arkadaşlar merhaba, kuzenime apu bir sistem toplamak istiyorum kendisi bilgisayardan cok anlamıyor. R3 3200g ve a320-s2h gigabyte modellerini almayı dusunuyordum da bu anakart modelinde apu sistem calısmadıgını duydum dogru mu bilemiyorum. Size sorucaktım. Tüm onerilerinize acıgım ve şu anakart...
  4. Cikulo

32 inch 2k 1700 tl

Evet tasarim yapicaklar icin cok iyi.
  5. Cikulo

YAYIN İÇİN HANGİ İŞLEMCİ

R7 2700x al rgb fanin da olucak coklu cekirdek performansi da iyi mis gibi yayin yaparsin.
  6. Cikulo

Gittigidyor üzerinden Forza Horizon 4 alınır mı?

Kanka ama windowsunun orjinal olmasi gerekiyo galiba ama tam emin degilim bunu bi arastir. He bide windows 10 a oluyo sadece galiba ama dedigim gibi arastir.
  7. Cikulo

Var hatta standart editiin var ultimate falani da alirsin hatta standart editiinda da birkac arac veriyo gsliba drift icin
  8. Cikulo

Kanka gamepass pc de zaten var ilk ay 6 tl diger aylar 15 tl baska oyunlar da oynarsin
  9. Cikulo

Ailemi internetten alışverişe nasıl ikna ederim?

Herkes internetten aliyo falan de illa ikna olurlar
  10. Cikulo

32 inch 2k 1700 tl

https://www.hepsiburada.com/viewsonic-vx3276-2k-mhd-32-4ms-display-2xhdmi-wqhd-ips-tasarim-monitor-p-HBV00000AHLL5?magaza=Hepsiburada muhtesem bir firsat kur boyleyken. Monitor alicaklar kacirmasin derim. Tasarim yapanlar mesela.
  11. Cikulo

Oyun için pc toplamak istiyorum lütfen yardım

Guzel bilgisayarlar varda suan dolar cok yukseldi acelen yoksa virusun gecmesini bekleyebilirsin
  12. Cikulo

La Casa de papel izlenir mi yada Lucifer

La casa de papel cok abartilan bi dizi izle ama izlemis olmak icin izle lucifer izlemedim ama kesinlikle la casa de papel in cok abartildigini dusunuyorum
  13. Cikulo

oynamaktan bıkmayacağınız oyunlar listesi vol1

Guacemelee 2 ye bakabilirsin ori serisine bak frostpunk oynamadiysan fallout new vegas falan oyna yada skyrim oynadigini varsayiyorum oblivion alabilirsin sonra su yeni cikan metroidvania var ismini ujuttum gamepassta var daha daha hickimse sevmedi ama just cause 4 un ultimate editionu baya...
  14. Cikulo

Dead cells beni bi 10. Saatten sonra sıktı ya oynayamadigimdan degil de bilmiyorum her zaman olup olup dirilmek bana gore degil.
  15. Cikulo

gskill mi yoksa corsair ram mi?

Ramlarda marka cok onemli olmadigini dusunuyorum mhz daha onemli. rgb istiyosan rgb olanlarindan alirsin
  16. Cikulo

My time at portia gamepass pc de var al oyna cok sariyo serefsiz koylulerle kavga ediyom
  17. Cikulo

Rx 580le uyumlu anakartlar

B450 en mantiklisj olacaktir ama butcen fazla ise gelecege donuk x570 de alabilirsin
  18. Cikulo

2500-3000 e telefon önerisi

Mi 9t - realme xt - ayrica ikinci el herhangi bisey almani onermem bu kadar butcen varken sarjda sıkıntı cekersin
  19. Cikulo

Ryzen 5 2600X ve GTX 1660 Super'li Sistem Nasıl?

Bende bitane 120gb modeli olanindan var nasill sorunlar olusabilir windows ona yuklu.
  20. Cikulo

Ryzen 5 2600X ve GTX 1660 Super'li Sistem Nasıl?

Adata ssd lerin kronik sorunlu oldugunu bilmiyordum adata ssdler samsungtan sonra en iyi ssdler degil miydi?
Geri