Düşük Bütçeli APU Sistem

Cikulo

80+
Reaksiyon skoru
22
Arkadaşlar merhaba, kuzenime apu bir sistem toplamak istiyorum kendisi bilgisayardan cok anlamıyor. R3 3200g ve a320-s2h gigabyte modellerini almayı dusunuyordum da bu anakart modelinde apu sistem calısmadıgını duydum dogru mu bilemiyorum. Size sorucaktım. Tüm onerilerinize acıgım ve şu anakart olayını merak ettim iyi geceler.

Arkadaşlar merhaba, kuzenime apu bir sistem toplamak istiyorum kendisi bilgisayardan cok anlamıyor. R3 3200g ve a320-s2h gigabyte modellerini almayı dusunuyordum da bu anakart modelinde apu sistem calısmadıgını duydum dogru mu bilemiyorum. Size sorucaktım. Tüm onerilerinize acıgım ve şu anakart olayını merak ettim iyi geceler.
Çalışır dostum anakartın bir etkisi yoktur, Ram miktarını 8+8 16 GB tutmaya çalış APU nun tam performansı için.

çalışır,rahat olabilirsin.

bunu alabilirsiniz anakart çalışır merak etmeyin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,765
Üyeler
194,621
Son üye
frtacn2008
Geri