Arama sonuçları: *

1. BagetEkmek

Windows 11 Şifre Sorunu

Merhabalar Bilgisayarımın şifresini unuttum YouTube dan şifre kırma videosu izledim cmd ye control userpasswords2 yazdım kullanıcı ismime basıp parolayı sıfırla demem lazım Ken yanlışlıkla Kaldır a bastım İsmim Yerine New User yazıyor önceki şifremi hatırladım onu girmeme rağmen olmuyor tekrar...
  2. BagetEkmek

Instagram İnstader Uygulaması Güvenlimidir?

Bir türlü Instagram'da mesajları yanıtlayamıyorum bu sorunu çok araştırdım sadece benim hesabında olyor aynı cihazda farklı hesap yada farklı cihazda benim hesabımı girince olmuyor uygulama güncel bu ozelliği instader üzerinden cozulebiliyormuş instader uygulaması guvenli midir?
  3. BagetEkmek

Ps4 Hdd'si nasıl sıfırlanır

Çok teşekkür ederim
  4. BagetEkmek

Ps4 Hdd'si nasıl sıfırlanır

Merhabalar ps4 cihazımın hdd'si bozuldu bende eski laptopumun hddsini takmak istiyorum ama HDD nin içi dolu bilgisayara bağlamadan nasıl temizleyebilirim yardımcı olursanız sevinirim
  5. BagetEkmek

Yardım Instagram Yanıtama özelliğini kullanamıyorum

basılı tuttuğumda böyle kutuyla karşılaşıyorum başka bir cihazdan denediğimde gine aynı sonuç ile karşılaştım yardımcı olursanız sevinirim
  6. BagetEkmek

PS4 Siyah Ekran Sorunu

Denedim tekrar aynı sorun oldu PS logosu gözüküyor ancak sonra siyah ekran alıyorum
  7. BagetEkmek

PS4 Siyah Ekran Sorunu

Denedim Sonuç Gine Aynı Oldu
  8. BagetEkmek

PS4 Siyah Ekran Sorunu

Evet oýle yapınca çalısıyor
  9. BagetEkmek

PS4 Siyah Ekran Sorunu

Hayır nasıl başlayacağımı anlatırsanız çok sevinirim
  10. BagetEkmek

PS4 Siyah Ekran Sorunu

Farklı bir güç kablosu denedim sonuç aynı oncedende bire bir aynı sorunu yaşamıştım ancak tüm format seçeneklerini deneyince düzelmişti
  11. BagetEkmek

PS4 Siyah Ekran Sorunu

Merhabalar ps4üm normal çalışıyordu şalter attığı için elektrik kesildi akabinde ps4 ü tekrar actiğımda hata ile karşılaştım ps4 cihazıma USB üzerinden güncellemeyi denedim sorunsuzdu her şey bitip yeniden başladığında PS logosu gözüküp siyah ekran vermeye başladı ve ps4 ün ışığı mavi yanıp...
  12. BagetEkmek

Kulaküstü Kulaklık Önerisi

Merhabalar cok bir istegim yok bluettohtlu olsun ve kulak ustu olsun yeterli
  13. BagetEkmek

Sizce Bu Tansiyon Değerleri Normalmi

peki ne yapabilirm limonlu su içtim sarımsak yedim biraz dinlenip tansiyonumu ölçücem
  14. BagetEkmek

Sizce Bu Tansiyon Değerleri Normalmi

Yaşım 15.5 bugun tasnsiyonumu ölçtüğümde tansiyonum 14 e 10 çıktı gün içinde 2 tane sucuklu kaşarlı 1 tane kavurmalı kaşarlı tost bir kavaoz turşu 2-3 kere tuzlanmış kızartılmış tavuk yanında ketçap mayonez sabah 1 olala sufle 1 kutu mini halley hoşbeş yedim
  15. BagetEkmek

Ekran Kartının Güncellenmesini Nasıl Durdurabilirim

Güncel Sürücüyü AMDnin sitesinden indiriyorum 4 gün sonra kendiliğinden eski sürücü yükleniyor amd r. software ı kullanamıyorum DDU ile silp tekrardan yükledimde regeditten otomatik güncellemeleride kapattım ne yapabilirim lütfen yardımcı olun
  16. BagetEkmek

Sınav Haftam Geldi Laptobumu Nasıl Geri Alabilirm

söyledim maaşını kesilmemesi için veremeyeceğini söyledi mesaisi bittiği için şu anda kullanabiliyorum
  17. BagetEkmek

Sınav Haftam Geldi Laptobumu Nasıl Geri Alabilirm

Babam maalesefki dün corona olduğu için hepimiz karantinaya alındık testim negatif olduğu için uzaktan eğitimde verilmeyeceği söylendi derslerden çok geri kaldım ve 1 kasımda sınav haftam başlıyor ablam home ofis çalıştığı için kişisel bilgisayarımı almak zorunda kaldı kendi telefonumdan en...
  18. BagetEkmek

Yardım GeForce Now Basic pakete ayırdığımız günlük kapasite ne yazık ki doldu.

paketi seçebilsem 1 saat oynasam gine razıyım
  19. BagetEkmek

hiç kullanmadım hatta hesabıda yeni oluşturdum
  20. BagetEkmek

sabahın 8 inde ve gece saat 12 de denedim olmadı lütfen yardım edin
Top Bottom