Neler Yeni

Yardım GeForce Now Basic pakete ayırdığımız günlük kapasite ne yazık ki doldu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Arda
sabahın 8 inde ve gece saat 12 de denedim olmadı lütfen yardım edin

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ayrıcalıklı GeForce NOW deneyimi artık seninle! Şimdi katıl. BASIC. Ücretsiz. Standart Erişim1 Saatlik Oturum Süresi Sınırlı Kapasite.
Ben mi yanlış biliyorum hesabınla basic ile 1 saat hak veriyor. Günlük 1 saat vermiyor yani.

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayrıcalıklı GeForce NOW deneyimi artık seninle! Şimdi katıl. BASIC. Ücretsiz. Standart Erişim1 Saatlik Oturum Süresi Sınırlı Kapasite.
Ben mi yanlış biliyorum hesabınla basic ile 1 saat hak veriyor. Günlük 1 saat vermiyor yani.
hiç kullanmadım hatta hesabıda yeni oluşturdum

Akiran

80+ Silver
Türkiye sunucusu ile oynamayı deniyorsun değil mi? 1 saat sonra seni oyundan atıyor fakat yine sıra bekleyerek yeniden oynayabiliyorsun.

mesut3467

80+ Bronze
Arkadaşlar geforcenow basic üyelikler 1 saat lik deneme versiyonudur. Bu süre bitince ardından tekrar sıra bekleyerek oynayabilirsiniz. Fakat adı üzerinde deneme sürümü. Firma size bu hakkı bir saat bitince art arda oynamanız için değil beğendiyseniz satın almanız için veriyor. Yani girememeniz normal.

Ek olarak premium sürümde sıra bekleme derdi yok. Bununla birlikte rtx destekleyen oyunlarda daha iyi bir oyun deneyimi sunuluyor.

lOxOl

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Sefa
Kimse anlamamış. Ücretsiz üyeliğe abone olup oyuna giriyorsun, sonra oyunda 1 saat süresi var evet ancak ücretsiz üyeliğe abone olurken bunu söylüyor. Önceki gibi ücretsiz üyelikle basıyım giriyim olayı yok, önce ücretsiz üyeliğe abone olmamızı istiyor, abone olurken de arkadaşın aldığı hatayı veriyor. Ben de çözümünü bulamadım, konuda mesajım bulunsun.

Top Bottom