Neler Yeni

Geforce NOW 200 Saat Sınırı

Tilsch

80+ Bronze
Can Sungur Gfn ekibiyle görüşmüş.Gfn kendisinin sponsoruymus ve tepkileri iletmiş.Firma da sistemi kilitleyen kullanıcılara yönelik başka bir adım atacakmış.200 saat kısıtlamasından vazgeçmişler haberiniz olsun.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

YazılımKafa

80+ Silver
200 Saat belki kabul edilebilir ama çok fazla kısıtlama var. Mesela 4K 120FPS destekliyor EU biz 1080p 60FPS ki RTX 2080 gereken oyunlarda bile 1060 oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Telefonda kötü. Bilgisayarada tarayıcıda iyi
4k olan paket yurtdışında 20$ . Bizim kullandığımız 10$ burda da 190₺. Yani kura göre.

Üst üste 10 tane 1 yıllık paket alabiliyor muyuz?
Gamepass gibi ekleme olmuyor. 10 tane 1 yıllık kod kullansan yine 1 yıl hakkın olur

daha önce 1 yıl kadar kullandım. şu an önceden almış olduğum 6 aylık aboneliğim olsa itiraz edip paramı geri isterdim direkt. gerekirse dava bile açardım. ben abonelik alırken böyle bir şey yoktu derdim. sırf gıcıklığına uğraşırdım. gördüğüm en saçma şeylerden. bu ülkede gerçekten insanları mağdur etmek, insanlar oçmuş gibi hizmet vermek çok kolay. umarım iktidar değişirde gelenler bunlara haddini bildirir belki. bu nasıl bir rahatlık ya 200 saatten fazla oynayamazmış kullanıcı bak sen şu işe.
Ne alaka itiraz. Sanki taahhütlü bir şey. Fiyatı istedikleri zaman değişirler , kimse de bir şey yapamaz. Şimdi savunuyo diye konuşmaya başlamayın biliyorsunuz ki bu gerçek. Sırf sinirden boşa abartmaya gerek yok

• Beğen
4k olan paket yurtdışında 20$ . Bizim kullandığımız 10$ burda da 190₺. Yani kura göre.

Gamepass gibi ekleme olmuyor. 10 tane 1 yıllık kod kullansan yine 1 yıl hakkın olur

Ne alaka itiraz. Sanki taahhütlü bir şey. Fiyatı istedikleri zaman değişirler , kimse de bir şey yapamaz. Şimdi savunuyo diye konuşmaya başlamayın biliyorsunuz ki bu gerçek. Sırf sinirden boşa abartmaya gerek yok
keşke okuduğunu anlasan🤏

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Yurt dışı üyeliği kullanın daha iyi
Az önce EU Central denedim telefonda normalde direk atardı şimdi çatır çatır oynadım. 90 kişi sıra var görünüyordu 4-5dk'de bitti. Premium'da bile sıra bekliyordum

Top Bottom