Arama sonuçları: *

1. B

Öneri 800 lira bandında 75hz ips monitör arıyorum

1000 tl bandına çıkabilirsen bu ürünü önerebilirim. 75hz 1ms https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-acer-ka242y-23-8-75hz-1ms-hdmi-vga-freesync-full-hd-ips-um-qx2ee-005-fiyati,1058765755.html
  2. B

ONLINE EĞİTİM LAPTOP ÖNERİSİ

reyis tablet var zaten de bilgisayar yerini tutmuyor ya üni öğrencisi sonuçta excel word fln bilgisayarda daha rahat oluyor
  3. B

Teşekkürler dostum
  4. B

Online eğitim için 4500-5500 bandında laptop önerisi ? Kardeşim için alınacak ofis programları ve film dizi izleme vs gibi amaçlar için kullanılacaktır.
  5. B

2500-3000₺ arası laptop öneri

arkadaşlar 2500-3000 tl arası online eğitim için kullanılacak arada dizi film fln da izlerim office programlarını rahatça açabilecek notebook önerilerinizi bekliyorum
  6. B

Psu'suz Kasa Tavsiyesi

Donanım arsivi videosunu izlmeistim Gamebooster sıcaklık değerleri biraz yüksek geldi
  7. B

Psu'suz Kasa Tavsiyesi

arkadaşlar air flowu iyi olan 400-500₺ civarında kasa önerebilir misiniz önü mesh yapıda olursa iyi olur rgb takıntım yok
  8. B

Retro Notebook Bataryası Alınır mı ?

anladım. Peki bilgisayara bi zarar verme durumu olabilir mi ? yoksa sadece kullanım ömrü fln mı kısa olur
  9. B

Yardım Monster Abra A5 alt kasa sorunu

bilgisayarın garantisi bitti zaten servise yolladığımda ücret karsılıgı yapacaklar
  10. B

Retro Notebook Bataryası Alınır mı ?

Monster abra a5 bilgisayaramın bataryası bozuldu. Orjinal bataryanın yarı fiyatına retro marka batarya alınır mı ? https://www.dataservis.net/urun/247197-ap-6952/monster-abra-a5-v9-2-batarya-pil-retro.html Retro marka batarya alıp kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
  11. B

teşekkürler.
  12. B

Monster Abra A5 v9.2 laptopumun kasası 2 parçadan oluşuyor ve benim alt kasamın vida yuvaları plastik olduğu için kırıldı. Laptopun kapağını kaldırırken çat çut sesler geliyor tam menteşelerin altına gelen 2 vida tutmadığı için kasayı kastırıyor kapağı açarken kırılcak gibi oluyor. Sorum şu...
Geri