Yardım Monster Abra A5 alt kasa sorunu

Reaksiyon skoru
4
Monster Abra A5 v9.2 laptopumun kasası 2 parçadan oluşuyor ve benim alt kasamın vida yuvaları plastik olduğu için kırıldı. Laptopun kapağını kaldırırken çat çut sesler geliyor tam menteşelerin altına gelen 2 vida tutmadığı için kasayı kastırıyor kapağı açarken kırılcak gibi oluyor.

Sorum şu sadece alt kasayı bir yerden temin edebilir miyim ?

not:internette aradım satan bulamadım.Monster yetkili servisi de yedek parça satışı yapmadıklarını söyledi.(laptopu gönderirsem orada değişim yapabiliyorlarmıs fakat göndermek istemiyorum çünkü en az 1 hafta bilgisayarsız kalıcam)

Şimdiden teşekkürler

Göndermek zorundasınız ve açıkçası en kârlı yol bu olacaktır orijinalden şaşmayın.

kendinde halledersin göndermene gerek yok. en kötü çift taraflı silikon bant ile yapıştır.
ki ben laptopta bios pili yuvası kırıldı diye tofita şekerle bios pilini yuvasına sabitledim

kendinde halledersin göndermene gerek yok. en kötü çift taraflı silikon bant ile yapıştır.
ki ben laptopta bios pili yuvası kırıldı diye tofita şekerle bios pilini yuvasına sabitledim
Garantiye yolasın en iyisi

bilgisayarın garantisi bitti zaten servise yolladığımda ücret karsılıgı yapacaklar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,197
Üyeler
192,642
Son üye
ramazanYldrm
Geri