Arama sonuçları: *

1. E

Pubg Lite ilk elden sonra donuyor

Aga tekrar olmaya devam ediyo. Tam düzeldi derken bu seferde ilk elimi oynuyorum bişey yok ama lobiye gelince tekrar donuyor. Bu sadece normal maçta oluyo, yani en azından bana öyle denk geldi.Arcade maçlarda hiç donma denk gelmedi.
  2. E

Windows ssd ye kurulu fakat geç açılıp kapanıyor

Hayır yok. Sadece sata3 ssd var. 1601049123 reis dediğin yolu denedim fakat olmadı. Bende sinirlendim format attım. Ondan sonra Aşırı hızlıydı yani 4-5 sn de açılıp 10 sn den az bi sürede kapanıyordu. Daha sonra windows update yaptım ve aynı sorun tekrar oldu. Bu sefer kendim format usb si...
  3. E

Euro Truck Simulator kitleniyor

modsuz donma olmadı belkide şans eseri donmadı. Mod yaptıktan sonra donuyor. Çözünürlük ve dikey eşitleme ayarını değiştirince biraz düzelir gibi oluyor fakat 15-20 dk sonra tekrar donuyor.Bu arada test ettiğim profilde map modu var(GrandUtopia). Tır araba vs. modu yapınca çoğunlukla oluyor.
  4. E

Eskiden SATA SSD vardı başka bişey yoktu ondan sordum. Laptop markası Casper Nirvana F650 serisi. Ssd yi 2 3 ay oldu nerdeyse alalı. İlk aldığımda 10 sn falan açılıyodu. Yeniden başlat diyincede 15 sn falan oluyodu. Şu an açılma 1 dk . kapanma 30 sn ve yeniden başlat diyince de 2 dk falan...
  5. E

Nvidia Geforce 940MX İntel i5 8250U 1.6ghz 8gb ram 2153mhz 480GB ssd 560 okuma-530 yazma hızı (hi level 2.5 sata3) 1600532683 Birde format atmadan önce boot option1 de SATA SSD vardı başka bi seçenek yoktu. Şu an boot option1 de Windows Boot Manager(SATA SSD) yazıyor. Boot option2 de de SATA...
  6. E

En iyisini yapmışsın. Taa 1.33 ten beri bu sorunla baş etmeye çalışıyorum ama olmuyor ne yapsam
  7. E

Windows 10 ssd ye kurulu fakat laptop geç açılıyo ve geç kapanıyo. Şöyle örnek verim; laptopun güç tuşuna bastıktan 10 sn sonra açılan laptop 1.30 dk da açılıyor. Siz düşünün artık. Sorun nedir hiç bi fikrim yok. İnternetten edindiğim bilgileri denedim olmadı. Yardımlarınız için teşekkür...
  8. E

Düşünmüştüm. Uzun zaman önce laptop altı fanları var. Ondan aldım 2 büyük 2 küçük fanı var. Hatta laptopa takıpta laptoptan güç almasın diye prize taktım onuda. Soğutucusu var yani ve laptopun kendi fanı öyle deli gibi çalışmıyo orta ve sessiz de hep sesi 1600340586 Sorunu çözdüm arkadaşlar...
  9. E

Öncelikle sende sorun düzeldi mi? Grafik ayarları oyunun grafiğimi nvidia denetim masasındaki grafik mi ? İkisinide yaptım çünkü fakat olmadı. Dikey eşitlemeyi kapattım baya oynadım sıkıntı olmadı sonra sürüm değişti oyunun tekrar olmaya başladı. Ondan sonrada hiç olmadı zaten. 1600340374 En...
  10. E

Hepinize merhaba öncelikle. Pubg liteı açıyorum,İlk elimi oynuyorum ve lobiye dönüyorum. Daha sonra 2. elime girmek için başla dediğimde eşleştirme başladığı andan 3 5 sn sonra donuyor ve güç tuşuyle reset atmak zorunda kalıyorum. Driverlarım vs. güncel. Yardımlarını bekliyorum. Hepinize...
  11. E

oyunu ilk düşüğe sonra yükseğe çektim düzeldi gibi oldu. Ertesi gün tekrar donmaya başladı. Görüntü ayarlarıyla oynadıkça biraz düzeliyo ama daha sonra tekrar donuyor. Sorunla karşılaşıp çözen varsa lütfen yardım etsin yoksa duvara vura vura kırıcam bu laptopu.
  12. E

evet sadece ets de şu anlık. Bi kaç hafta önce Pubg Lite da da donuyodu. Pc 1366x768 çözünürlüğe sahip ama pubg lite 1280x768 de sıkıntısız oynuyorum. Ets de de denedim 1 gün boyunca oynadım modlu falan bi sıkıntı yoktu ama tekrardan başladı. Driverlar güncel bu arada. 1599475360 Denedim...
  13. E

Oynamış olduğum Euro Truck Simulator oyunu kitleniyor ve güç tuşuyla laptopu kapatmaktan başka bi seçenek bırakmıyor. 6 7 sene önceki laptopta rahatlıkla oynarken ondan daha iyi sistemli laptopta neden donuyor anlamıyorum. Donma sebebinin grafik ayarlarından dolayı olduğudan ''şüpheliyim''...
Top Bottom