Neler Yeni

Euro Truck Simulator kitleniyor

Emir0019

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emir Çolaklar
Oynamış olduğum Euro Truck Simulator oyunu kitleniyor ve güç tuşuyla laptopu kapatmaktan başka bi seçenek bırakmıyor. 6 7 sene önceki laptopta rahatlıkla oynarken ondan daha iyi sistemli laptopta neden donuyor anlamıyorum. Donma sebebinin grafik ayarlarından dolayı olduğudan ''şüpheliyim'' .Ayrıca donduğu sırada bazen ekranda yatay 2 3 çizgi çıkıyo rengarenk. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
NOT:Lütfen driverlarını güncelleyin demeyin. En küçük bişeyde driver güncelle diyolar.

SİSTEM ÖZELLİKLERİM:
IMG-20200526-WA0000.jpg
(Yatay çizgiler böyle)
Nvidia Geforce 940MX
İntel i5 8250U 1.6ghz
8gb ram 2153mhz
480GB ssd

Ekler

• IMG-20200526-WA0000.jpg
    IMG-20200526-WA0000.jpg
    152.7 KB · Hit: 58

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,419
İsim
Mert Can Ergün
sadece ets 2 de mi kitleniyor

Emir0019

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emir Çolaklar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sadece ets 2 de mi kitleniyor
evet sadece ets de şu anlık. Bi kaç hafta önce Pubg Lite da da donuyodu. Pc 1366x768 çözünürlüğe sahip ama pubg lite 1280x768 de sıkıntısız oynuyorum. Ets de de denedim 1 gün boyunca oynadım modlu falan bi sıkıntı yoktu ama tekrardan başladı. Driverlar güncel bu arada.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayarları düşüğe veya ortaya çekmeyi denedin mi?
Denedim malesef nafile.

Emir0019

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emir Çolaklar
oyunu ilk düşüğe sonra yükseğe çektim düzeldi gibi oldu. Ertesi gün tekrar donmaya başladı. Görüntü ayarlarıyla oynadıkça biraz düzeliyo ama daha sonra tekrar donuyor. Sorunla karşılaşıp çözen varsa lütfen yardım etsin yoksa duvara vura vura kırıcam bu laptopu.

Mr.Efe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Efe Özpolat
Instagram
ozpolat_efe
Discord
ozpolat_efe#6063
Oynamış olduğum Euro Truck Simulator oyunu kitleniyor ve güç tuşuyla laptopu kapatmaktan başka bi seçenek bırakmıyor. 6 7 sene önceki laptopta rahatlıkla oynarken ondan daha iyi sistemli laptopta neden donuyor anlamıyorum. Donma sebebinin grafik ayarlarından dolayı olduğudan ''şüpheliyim'' .Ayrıca donduğu sırada bazen ekranda yatay 2 3 çizgi çıkıyo rengarenk. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
NOT:Lütfen driverlarını güncelleyin demeyin. En küçük bişeyde driver güncelle diyolar.

SİSTEM ÖZELLİKLERİM:
IMG-20200526-WA0000.jpg
(Yatay çizgiler böyle)
Nvidia Geforce 940MX
İntel i5 8250U 1.6ghz
8gb ram 2153mhz
480GB ssd
Bendede oluyordu pc den kaynaklı dedi babamın arkadaşı grafik ayarlarını değiştirsen birde öyle baksak? zahmet olmazsa

oyunu ilk düşüğe sonra yükseğe çektim düzeldi gibi oldu. Ertesi gün tekrar donmaya başladı. Görüntü ayarlarıyla oynadıkça biraz düzeliyo ama daha sonra tekrar donuyor. Sorunla karşılaşıp çözen varsa lütfen yardım etsin yoksa duvara vura vura kırıcam bu laptopu.
En düşük ayarlarda oynasan sürekli?

Emir0019

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emir Çolaklar
Bendede oluyordu PC den kaynaklı dedi babamın arkadaşı grafik ayarlarını değiştirsen birde öyle baksak? zahmet olmazsa

Öncelikle sende sorun düzeldi mi?
Grafik ayarları oyunun grafiğimi nvidia denetim masasındaki grafik mi ? İkisinide yaptım çünkü fakat olmadı. Dikey eşitlemeyi kapattım baya oynadım sıkıntı olmadı sonra sürüm değişti oyunun tekrar olmaya başladı. Ondan sonrada hiç olmadı zaten.

Bendede oluyordu PC den kaynaklı dedi babamın arkadaşı grafik ayarlarını değiştirsen birde öyle baksak? zahmet olmazsa

En düşük ayarlarda oynadım olmadı. Modsuz oluyo gibi ama mod yapıca yapılandırma kısmında gene donuyor. Nadir olarakta sürerken.

Mr.Efe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Efe Özpolat
Instagram
ozpolat_efe
Discord
ozpolat_efe#6063
Grafik ayarları oyunun grafiğimi nvidia denetim masasındaki grafik mi ? İkisinide yaptım çünkü fakat olmadı. Dikey eşitlemeyi kapattım baya oynadım sıkıntı olmadı sonra sürüm değişti oyunun tekrar olmaya başladı. Ondan sonrada hiç olmadı zaten.

En düşük ayarlarda oynadım olmadı. Modsuz oluyo gibi ama mod yapıca yapılandırma kısmında gene donuyor. Nadir olarakta sürerken.
Ben sildim knk :D

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33

Mod yüklü ise o yüzden kitleniyordur

Emir0019

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emir Çolaklar
Mod yüklü ise o yüzden kitleniyordur
modsuz donma olmadı belkide şans eseri donmadı. Mod yaptıktan sonra donuyor. Çözünürlük ve dikey eşitleme ayarını değiştirince biraz düzelir gibi oluyor fakat 15-20 dk sonra tekrar donuyor.Bu arada test ettiğim profilde map modu var(GrandUtopia). Tır araba vs. modu yapınca çoğunlukla oluyor.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
modsuz donma olmadı belkide şans eseri donmadı. Mod yaptıktan sonra donuyor. Çözünürlük ve dikey eşitleme ayarını değiştirince biraz düzelir gibi oluyor fakat 15-20 dk sonra tekrar donuyor.Bu arada test ettiğim profilde map modu var(GrandUtopia). Tır araba vs. modu yapınca çoğunlukla oluyor.
O mod yüzünden oluyor ben tr haritasi indirdigindede donuyor kitlaniyordu

SİSTEM ÖZELLİKLERİM:
IMG-20200526-WA0000.jpg
(Yatay çizgiler böyle)
Nvidia Geforce 940MX
İntel i5 8250U 1.6ghz
8gb ram 2153mhz
480GB ssd
kardeşim é bas bas düzelir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0