Arama sonuçları: *

1. O

Acer marka laptop SSD nasıl takılır.

Hocam çok saol formatı attım ve disk ekleden buldun bilgisayarcı ssd yi kullanmamış neden ***** bir hareket yapmış anlamadım ama şuan ssd mi kullanıyorum sistemi ona kurdum zehir gibi oldu çok şükür. Yardımların için çok saol inşallah Babannenin dokuduklarını tekrardan alırsın sen de :D
  2. O

Tamam hocam deneyeceğim peki iso dosyasını nerdenbulabilirim win10 para mı vermemiz gerekir
  3. O

Aynen öyle bide içini açmış olduk garanti bitti :D hallediyim de garantide önemli değil gerçekten oyunlarda ve açılışta çok bekletiyor 1599495433 ısı değerlinden dolayı zarar görmüş desek ilk başta pc yi niye hdd den kuracakki pc sıfır iken vermiştim bilgisyaracıya
  4. O

Yardımın için teşekkürler hocam
  5. O

Ve de sizi destekleyen diğer unsur HDD yi 2 ye bölüp 290 610 yapması 1599494379 https://www.hepsiburada.com/acer-aspire-a715-72g-intel-core-i5-8300h-8gb-1tb-128gb-ssd-gtx1050-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-nh-gxbey-007-pm-HB00000JOYL7 hocam link karışmış olabilir bu sanırım benim pc...
  6. O

Ama sadece hdd kısmında aşınma var hatta torna vida kaymasından dolayı çizilmiş acaba ben ni yanlış hatırlıyorum 128 lik olabilir mi
  7. O

Aynen büyük ihtimalle öyle yani başka bir açıklaması olabilir mi başka bir durum söz konusu olabilir mi satın aldığımda 128 lik ise gözükmesi gerekirdi
  8. O

Tek sonuç sizin dediğiniz mi o zaman mantklı olarak 1599493256 Ssd yi sök tak yapsam falan düzelme olmaz sanırım 😂 alacağız gibi gözüküyor yenisini her ne olursa olsun
  9. O

sata configuration la ilgisi yok değil mi
  10. O

Sata mode ahci de
  11. O

Biosa girip hemen foto atacağım pc yi toplayayaım
  12. O

Ama hocam ssd nin vidasında hiç aşınma yok 1599491295 Format atarken kullanmama şansı var mı
  13. O

Değiş miş ve 128 takmış belli olmasın diye hdd den 290 gb mı kullanmış hocam vidalarda aşınma vardı çünkü 1599491164 Bunu nasıl devreye sokarım
  14. O

Hocaammm ssd duruyor sanırım
  15. O

https://www.hepsiburada.com/acer-aspire-7-a715-72g-intel-core-i5-8300h-8gb-256gb-ssd-gtx1050-linux-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-nh-gxbey-006-pm-HB00000JFD8Y 1599489363 Çok teşekkür ederim 2 gündür yardımcı oluyorsunuz :)
  16. O

Hayır hocam bu değil aspire a7 araştırdım ama youtube de bulamadım
  17. O

Tamam hocam çok teşekkürler
  18. O

Tamamen mi alt kapağı sökmeliyim 1599489045 Anladım sorun çıkmaz dimi açsam
  19. O

iki bölme var şuan birinde ram birinde HDD var
  20. O

SSD takma konusunda bilgisi olanlar laptopun altında kasayı tam sökemden açılan bölgede hdd var ssd yi nereye takacagım bilgisi olan yardımcı olabılır mı?
Geri